Samsung Galaxy A serisi Telefon Kullanıcı Kulübü

yika38

Asistan
Reaksiyon puanı
136
Galaxy A8 (2018) kullanıyorum. Kabul edilir mi? :D

Son düzenleme:

ThorJ

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,802
Babamda A6+ var. Telefona sevdalı resmen, çok seviyor ya.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Anneniz yaşlı biri ise gereksiz fazla iyi. A10s iş görür ya da M20 vb. olabilir.
Onun için ekran önemli YouTube dan dizi izliyor, kamera önemli arkadaşları ile bazen takıldığında fotoğraf çekmesi gerekebiliyor.Batarya günü çıkartsa yeter.Video Giresuna gittiğinde çekerse çeker.Video olsada olur olmasada ama diğerleri önemli.

EFI Shell

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
19,245
Onun için ekran önemli YouTube dan dizi izliyor, kamera önemli arkadaşları ile bazen takıldığında fotoğraf çekmesi gerekebiliyor.Batarya günü çıkartsa yeter.Video Giresuna gittiğinde çekerse çeker.Video olsada olur olmasada ama diğerleri önemli.
Tamam A70 fazla iyi. A10'da bile 6.22 inç ekran var. En iyisi M30s vb. olmalı. Redmi Note 8, Note 8 Pro vb. gibi cihazlara yönelmek daha doğru.

Toprak Kokusu

Profesör
Reaksiyon puanı
6,139
Bı sorum olacak A70 nasıl bir cihaz? ??Anneme cihaz bakıyorum.Kamera,batarya,ekran,video bu gibi konularda bilgi verirsen sevinirim.
Sorunuza cevap verilmis ama ben yine kendi görüşümu söyleyeyim
Ben İPhone 6 plus tan a70 e geçtik kamera güzel arka kamera tam İPhone gibi iyi değil güzel ama İPhone olmadığıni belli ediyor.
ön kamera Cook güzel. selfieler muhteşem ??
ekran büyük de ben fazla bir büyüklük görmüyorum. sadece ekran kasa oranı yüksek mi deniyor kenarlara sıfır neredeyse. tek elle kullanım iyi
bile bile batarya konusunu sona aldım
batarya muhteşem ötesi. bu konuda hiç üzücü yani yok. mesela YouTube de özellikle hiç yemiyor. 2 saat neredeyse video izledim. 2-3 tane azaldı resmen ben şok ben iptal yani
Yani anneniz sever mi bilmem ama arkadaşın da dediği gibi biraz fazla iyi a70 başka modeller daha iyi bir seçim olabilir. yine siz bilirsiniz tabi karar sizin ???

Froseth

Profesör
Reaksiyon puanı
836
Bı sorum olacak A70 nasıl bir cihaz? ??Anneme cihaz bakıyorum.Kamera,batarya,ekran,video bu gibi konularda bilgi verirsen sevinirim.
A70 kullanıyorum. Kamerası çok iyi fotoğraflar çekiyor ve GCam yükleyince çok daha iyi oluyor. Bataryası kullanıma göre değişir ben en fazla 30dk oyun oynuyorum ve YT, Instagram ve Netflix kullanıyorum ona rağmen 2 gün civarı götürüyor. 6.7 inç FHD+ ekranıyla çok iyi dizi, film izleniyor çok memnunum. Video konusunda pek başarılı olduğu söylenemez ama kötü değil.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Sorunuza cevap verilmis ama ben yine kendi görüşümu söyleyeyim
Ben İPhone 6 plus tan a70 e geçtik kamera güzel arka kamera tam İPhone gibi iyi değil güzel ama İPhone olmadığıni belli ediyor.
ön kamera Cook güzel. selfieler muhteşem ??
ekran büyük de ben fazla bir büyüklük görmüyorum. sadece ekran kasa oranı yüksek mi deniyor kenarlara sıfır neredeyse. tek elle kullanım iyi
bile bile batarya konusunu sona aldım
batarya muhteşem ötesi. bu konuda hiç üzücü yani yok. mesela YouTube de özellikle hiç yemiyor. 2 saat neredeyse video izledim. 2-3 tane azaldı resmen ben şok ben iptal yani
Yani anneniz sever mi bilmem ama arkadaşın da dediği gibi biraz fazla iyi a70 başka modeller daha iyi bir seçim olabilir. yine siz bilirsiniz tabi karar sizin ???
Yorumunuz için teşekkür ederim.A70 kafama yattı.Annem huawei p9lite kullanìyor.Hafıza sorunu bezdirdi.Samsunga tamam derse bu cihazı alacağız.

Toprak Kokusu

Profesör
Reaksiyon puanı
6,139
Aranızda en ucuz A serisi kullanan şuanlık benim galiba ama @Dreamer_butterfly15 ile eşit olabilir ucuzluk bakımından.
Derken? anlayamadım
ne eşit? ucuz vs? ????
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yorumunuz için teşekkür ederim.A70 kafama yattı.Annem huawei p9lite kullanìyor.Hafıza sorunu bezdirdi.Samsunga tamam derse bu cihazı alacağız.
rica ederim ne demek??
nasip kısmet artık alırsınız inşAllah

Toprak Kokusu

Profesör
Reaksiyon puanı
6,139
Yok ben a70 kullaniyorum
a10s annem kullanıyor.
Bende acaba a70 e nldu çok mu ucuzladı fln diye düşündum siz öyle diyince

Toprak Kokusu

Profesör
Reaksiyon puanı
6,139
Neyse önemli olan telefon modeli değil demi?
A serisi orta üst segment demi samsung ta?
Yanlış mı biliyorum?

Drogba39

Profesör
Reaksiyon puanı
381
A71 kullanan arkadaş var mı ? Kamera konusunda memnun mudur acaba ?

Toprak Kokusu

Profesör
Reaksiyon puanı
6,139
galaxy a70 e gcam kurulumu yapsam telefona zarar gelir mi yani telefonun tabiatı falan bozulur mu??? ?
bilinmeyen kaynak falan ya indirmek telefonunuza zarar verebilir diye bildirim geliyor ama?
Bilgi sahipleri yardımcı olursa sevinirim ?