Samsung es6340 mı LG la640s mi? Acil yardım lütfen!!

bariscanturk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
http://www.teknosa.com/urunler/110012282/samsung-40es6340-fhd-3d-dvb-s-led-lcd-tv-2-gozluk

http://www.teknosa.com/urunler/110012614/lg-42la640s-dvb-s-3d-fhd-smart-led-lcd-tv-4x-3d-go

Arkadaşlar bu iki televizyon arasında bir türlü karar veremedim. Samsung fiyatıyla bana daha cazip geliyor ancak

Lg nin de çift çekirdekli ve 2013 bir model olması kafamı karıştırdı. Ayrıca 3D gözlüklerin aktif pasif oluşuna takıldım.

Tv yi evde bir nevi bilgisayar olarak kullanmakta istiyorum ufak tefek internet gezinmeleri için.

Bu Tv ler hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilirse çok sevinirim.

Teşekkürler şimdiden.

tasdemir01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dün 40es6340 aldim ben su ana kadar memnunum bi sorunu yok herseyi denedim bu tv yi almani tavsiye ederim

bariscanturk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Fırsat bulduğunda ufak bir inceleme yapabilirsen çok sevinirim hocam beğenip beğenmediğin yönleri falan. Mümkünse birkaç resimde güzel olur :) teşekkürler hocam zaman ayırdığın için.

tasdemir01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
valla aklıma gelenleri sırayla yazayım ama telden yazıom karısık olabilir k.b

internet performansi tatmin edici nerdeyse benm pcyle ayni diyebiliriz flash player mevcut flash icerkli siteleri rahatlikla goruntuleyebilirsiniz ama bazi siteler pc ye gore ayarlandiklari icin acilmior

smart ozelliklerine gelince icinde yuklu 3d film olsn normal film olsn baya bi film var ve bunlar her ay guncelleniyor.

fitness uygulamasi var lazim olabilcek bir uygulama..

kanal gecisleri 1 sn felan suruyor normal yani.

ekran kalitesi gercekten cok guzel hd bir kanal actinmi tadindan yenmior diyebilirim.

3d ozelligine gelince oda harika bana gore 2 tane gozluk gelior pilli pasif gozluk olmasi lazim ayarlarini yaptigin zaman 3d filmleri cok guzel izliyorsun hatta normal yayini bile 3d yapabiliyorsun

flash bellek taktim film izledim sorun cikmadi fare taktim sorun cikmadi..

kisacasi fazla para vermek istemiosan bu tv yi almani tavsiye ederim... simdiden hayirli olsun :)

rockthat1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bu televizyonu kesinlikle ve kesinlikle önermiyorum tasdemir arkadaşa zıt olarak. Teknosa'da görüntülerini gayet beğenerek ve çok da araştırmadan aldık bunu ancak canlı renkler dışında televizyon tam bir rezalet.

Evet canlı renklerde gerçekten çok parlak. Evet 3boyutlu olması falan iyi ancak aktif gözlük gözünüzü çok fazla yoruyor. Şaşı yapıyor neredeyse. Yanında 2 adet gözlük geliyor ancak arkadaşlarınız gelirse falan izlemek için 150şer lira daha bayılıp gözlük almak zorundasınız.

Ama tabi tavsiye etmemin sebebi bu değil.samsung turkiye en ilgisiz alakasız ve baştan savmacı teknik servis olduğunu öğrendik. Teknosadaki tüm personel bunu teyid etti ve hatta benim yanımda onlar aradı onların telefonlarına bile bakmadılar
001_smile.gif
sorunları sıralıyorum.

1- ışık sızması problemi: bu cihazlar problemli. Tam karanlık odada ışık sızması ve bulutlanma olayı bariz ortaya çıkyıor. Samsung servisi aradığınızda normaldir olur öyle vs vs gibi zırvalıyorlar. Teknosadaki arkadaş olmasaydı elimizde patlayacakti ve tüketici heyeti vs ugraşacaktık. Fotoğrafları burdan görebilirsiniz.

slzn9.jpg

slzu1.jpg

2-Ürünü bir şekilde iade ettik ve aynı televizyon ve aynı modeli getirdiler. Buyrun bu da onun fotoğrafı.

slztn.jpg

Yani aldığımız 2 televizyonda da ağır şekilde ışık sızması ve bulutlanma problemi var. Taşdemir senin de 1 ay dolmadan odayı iyice karartıp 720p bir film açıp görüntü dışında kalan boşluklara dikkat etmeni tavsiye ederim. Zira karanlık sahneler haricinde bu ışık sızmaları kesinlikle belli olmuyor çünkü renkleri hakikaten cam gibi ürünün.

3- tek çekirdek kendini hemen belli ediyor ve menüler arası geçiş özellikle smart özelliğinde vasat.

4- sesi gerçekten az çıkyıor ve bassları duymak imkansız.

Bence daha üst segmentte daha kaliteli bir ürüne yönelmeli 55es6340 düşünenler. En azından benim tecrübelerim ve paylaşmış olduğum fotoğraflara bakarak kararınızı daha sağlıklı verebilirsiniz. Ucuz etin yahnisine dönmesin işiniz sonradan.

Herkese iyi forumlar

valla aklıma gelenleri sırayla yazayım ama telden yazıom karısık olabilir k.b

internet performansi tatmin edici nerdeyse benm pcyle ayni diyebiliriz flash player mevcut flash icerkli siteleri rahatlikla goruntuleyebilirsiniz ama bazi siteler pc ye gore ayarlandiklari icin acilmior

smart ozelliklerine gelince icinde yuklu 3d film olsn normal film olsn baya bi film var ve bunlar her ay guncelleniyor.

fitness uygulamasi var lazim olabilcek bir uygulama..

kanal gecisleri 1 sn felan suruyor normal yani.

ekran kalitesi gercekten cok guzel hd bir kanal actinmi tadindan yenmior diyebilirim.

3d ozelligine gelince oda harika bana gore 2 tane gozluk gelior pilli pasif gozluk olmasi lazim ayarlarini yaptigin zaman 3d filmleri cok guzel izliyorsun hatta normal yayini bile 3d yapabiliyorsun

flash bellek taktim film izledim sorun cikmadi fare taktim sorun cikmadi..

kisacasi fazla para vermek istemiosan bu tv yi almani tavsiye ederim... simdiden hayirli olsun :)

nazeren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhabalar
Kayıt yapabiliyormusunuz.
tüm yolları denedim '' Time shift hazır '' yazıyor fakat kayıt yapmıyor.
Saygılarımla