Samsung Dokunmatik Önerilerinizi Bekliyorum..!

NeresiOrası

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim Nokia telefonum vardı,bozuldu.Artık değiştirmenin vaktinin geldiğini anladım.Dokunmatik telefon olarak hep Samsung önerdiler.Ben de Samsungu denemeye karar verdim.Bütçem en fazla 600 TL 'dir.İstiyorum ki hem fiziksel olarak dayanıklı ve göze hoş gelen,hem de internetinde veya menüsünde dolaşırken takılıp durmayan,bastığın an açılan bişi istiyorum.Yardım ederseniz sevinirim.

İyi Forumlar..

NeresiOrası

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Samsung Galaxy Fit S5670 telefonunu beğendim.Verdiğiniz sayfada buldum.Bu telefon hakkında bilginiz varsa beni de bilgilendirirseniz sevinirim.Bir de şunu sorucam.Benim dediğim telefonu mu önerirsiniz yok sa sizinkini mi yok sa Nokia C5-03'ü mü? Kararsız kaldım..

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Galaxy Gio yada Galaxy Ace al. Fit'in ekran çözünürlüğü kötü tat vermez.

NeresiOrası

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Galaxy Gio yada Galaxy Ace al. Fit'in ekran çözünürlüğü kötü tat vermez.

Ace'ye gücüm yetmez :D Peki bir şey sorucam Gio'nun işlemci hızı ve çözünürlüğü daha yüksek Fit'e göre.Ancak Fit'ten daha ucuz.Bunun nedenini biliyorsan söyleyebilir misin?

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Ace'ye gücüm yetmez :D Peki bir şey sorucam Gio'nun işlemci hızı ve çözünürlüğü daha yüksek Fit'e göre.Ancak Fit'ten daha ucuz.Bunun nedenini biliyorsan söyleyebilir misin?
Nedenini bilmiyorum sanırım satış politikası.. Ama sana belirteyim Gio fiyatına göre harika bir alet.. Paran yetiyorsa şu anda alınacak fiyat/performans en iyi telefon bence..

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
452
beyaz gio almanı şiddetle tavsiye ederim. fit yada miniye hiç bulaşma. ace kamera ve ekran farki var sadece

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
galaxy fit kamerası iyi görünen (ki 5mp'in hakkını verdiği söylenemez) fakat ekran çözünürlüğü çok düşük bir smartphone. galaxy ace ve gio arasında hiç bir fark yok. sadece cihazların boyutundan doğan tasarım farkı var az biraz. bir de galaxy ace'nin kamerası 5mp gio'nun 3.2mp sanırım. acenin fiyatı gio'ya göre çok pahalı. bütün bunlar samsung'un milleti yolma politikası olarak geliyor bana ve bu yüzden günden güne soğuyorum samsungdan.

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
lg optimus one veya optimus me derim ben

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
Samsung gio yada fit ikisinden bir tanesinde wifi sorunu varmış sürekli bağlantı kopuyormuş, sorun var yani haberin olsun.