Samsung d900i ekranı bozuldu

blazedanger35

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Merhabalar , Samsung d900i model telefonumun ekranı bozuldu.
Telefon çalışıyor , tuş ışıkları filen de yanıyor.
Ekran değişimi tahminen kaç tl tutar ?

Ve , izmir de iyi diyebileceğiniz , kazık atmayacak bir telefoncu var mı acaba ?
Yoksa yeni bir tel mi almamı önerirsiniz ?

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18
şöyle bir ilan var değerlendirebilirsin...

eğer dediği gibiyse çok güzel...

blazedanger35

Doçent
Reaksiyon puanı
3
teşekkürler zelenga. bir irtibata geçeyim şahısla.

alabula

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Ekranın bozulduğu bilgisini nerden aldınız?

Eğer bu konuda sadece tahmin yürütüyorsanız probleminiz %90 Flex arızasıdr. İzmir'de Çankaya'ya git iyisini en kötü ihtimalle 10 liraya alırsn. (Toptan fiyatları 1 ile 3 lira arasında) Biraz da el becerim var dersen kendin bile yapabilirsin. Takıldığın noktada yine buradan yardımcı oluruz.

blazedanger35

Doçent
Reaksiyon puanı
3
tahmin yürüttüm sadece.
ekran simsiyah ama tel işliyor.

çankayayı dolaşıyım bugün.

cetinbattal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Samsung kızaklı telefonlarının en büyük sorunu belli bir süreden sonra ekranla kasayı bağlayan kablonun kopmasıdır..senin de başına gelen büyük ihitmal bu..fazla bir şey tutmaz 15 liradan fazla isteyeceklerini sanmıyorum..orjinal parça takılmasını iste yan sanayi taktıklarında bir kaç aya yine aynı sorun tekrarlanabilir..Telefonun kızağını açıp kaparken nazikçe davran :) ve bazı arkadaşlar aç kapa yapıyor oynu elinde telleri :D gerekmedikçe açma :D

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Kazığın En iyisini Telefoncular atar Bu Zamanda Babana bile Güvenmiceksin İstanbulda isen gidip tahta kaleden ala bilirsin ekranını tanıdık bitane telefoncuya taktırırsın Benim akraba Saydığım Komşum Bile Bana Kazık atmaya Kaktı ama yemedi 280 e dediği telefonu aynısı kvk garantili 240 tl ye satıyor başka yer banada gelişine sana ayarlıcam diyor yani dicek bana 240 gene 50 tl ye yakın para kazanıyor ne diyim Allah İslah Etsin.

cetinbattal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Kazığın En iyisini Telefoncular atar Bu Zamanda Babana bile Güvenmiceksin İstanbulda isen gidip tahta kaleden ala bilirsin ekranını tanıdık bitane telefoncuya taktırırsın Benim akraba Saydığım Komşum Bile Bana Kazık atmaya Kaktı ama yemedi 280 e dediği telefonu aynısı kvk garantili 240 tl ye satıyor başka yer banada gelişine sana ayarlıcam diyor yani dicek bana 240 gene 50 tl ye yakın para kazanıyor ne diyim Allah İslah Etsin.

Aynen bir kaç yere sormadan da yaptırma arkadaşım kesinlikle..aynı dediğin olay benmi başıma geldi :D 5800 ilk çıktığı zamanlardı bir cep telefoncu arkadaşım bana geliş fiyatından vereceğini söyledi :D 800 lira para çekit :D dediğin gibi kvk 750 liraydı :D :D

blazedanger35

Doçent
Reaksiyon puanı
3
evet , babamdan 75 tl istemişler .
sonra yaptırmamasını istedim.
konuyu açtım.
yarın sabahtan götüreyim bakalım .
yorumlarınız için teşekkür ederim hepinize .

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar benim film ini takılan yerde bir sorun var.Teller biraz hasar gormus.Özellikle Pembe ile altını cizdigim yerde 3 tel biraz hasarlı...

Piyasada bu hasarı ne kadar a duzeltebilirim.birde Film ini deistiricem.

İlgilenenlere cok teşekkür ederim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben daha bugün tlfnumun ekranını değiştirdim siyahlaşmıştı 25-50 tl arasında gidip gelio fiyatlar yani yeni tlfnda alsan olur ekran değiştirsende