Elimde s4 mini i9192 4.2.2 bir telefon var bu telefon kendisi güncellemeye kapalı olduğu için kendim yapmak zorundayım şimdi bunu nougat 7.1.2 yükseltmek istiyorum telefona zararı olur mu? ve ya önere bileceğiniz bir yazılım var mı?
ısınma gibi sorunlar olucak mı? sonra anakart yanarLineageOS'un kendi sitesinde sadece stabil romlar var ama bu romlar üzerinden geliştirilen unofficial resmi olmayan romlar dediğim gibi XDA üzerinde bulunuyor.
Hayır. Cihazınız için hazırlanmış bir custom rom'u kurarsanız hiçbir problemle karşılaşmazsınız.ısınma gibi sorunlar olucak mı? sonra anakart yanar
mı?
reyiz s4 mini için bulamadım link ata bilirmisin bir ricam?Hayır. Cihazınız için hazırlanmış bir custom rom'u kurarsanız hiçbir problemle karşılaşmazsınız.
teknobolge.com
kardeşim orda linkler silinmiş rom linki yok ondan dolayı istiyorum?Bakın tekrar yazıyorum s4 mini için custom rom mevcut ama unofficial yani lineageos stabil sürüm değil. Yani bu model için lineageos grubunun yaptığı stabil bir rom yok. Bazı buglar olabilir ama yine de istersen aşağı link bıraktım.
![]()
Samsung Galaxy S4 Mini için Android 7.1.2 Nougat (LineageOS)
Samsung Galaxy S4 Mini cihazınıza Samsung tarafından güncelleme verilmiyor diye üzülmeyin! LineageOS sayesinde Android 7.1.2 Nougat deneyimi yaşayın!teknobolge.com