ZTE , Xioami gibi markaları pek düşünmüyorum. Samsung , LG , Apple , Sony gibi marka alırım.C9 un kamera baya kötü çokta şık sayılmaz 1400 tlye disbirütör garantili z17 mini aynı işlemci(653-652) çift kamera çok şık tasarım daha yeni ve 6 inç de değil tablet gibi yada 2000 tlye media markta Türkiye garantili axon 7 var şık kamerası bataryası iyi ses performansı iyi hem 2016 amiral gemisi yani 2018 deki amiral gemilerine bile ezilmez
Komik Olan ne ?
tears of joy o kardeşim sevinçden ağlamak veya gülmekten gözündfen yaş gelmek gibi düşünebilirsinağlıyor imojiler...
tamam Conficker belası uzatmakız işi ondan anlamıyorum ...
çinli markaları duymadın diye veya sorunludur diye sevmiyorsun büyük ihtimalle arkadaşda sorunların reisi lg dediğin için güldü.bence c9 pro kamera dışı güzel sayılabilir ancak kamera kötü bütçen ne?Komik Olan ne ?
bütçe 1800 TL dostumçinli markaları duymadın diye veya sorunludur diye sevmiyorsun büyük ihtimalle arkadaşda sorunların reisi lg dediğin için güldü.bence c9 pro kamera dışı güzel sayılabilir ancak kamera kötü bütçen ne?
moto z alabilirsin.ithalatçı olarak s7 alabilirsinbütçe 1800 TL dostum
Batarya Çok Düşük Kalıyor dostum aynı zamandada kamerasıda MP si baya düşük C9 PRO ya göremoto z alabilirsin.ithalatçı olarak s7 alabilirsin
Sebep?ithalatçı garantiye bulaşma samsung bak.
arıza durumunda cihazın canına okurlar herşeyi kullanıcı hatası derler elinde çöp kalır...Sebep?
+700 vermekde çok mantıklı gelmiyor.ithalatçı garantiye bulaşma samsung bak.