Samsung bir yerden sonra ?

burafbk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaslar
Size bir sorum olucak s6 edge bildigimiz gibi samsung urunu ama her nereye yorumlara baksam samsungun telefonlarinin en fazla 1 veya 2 yıl dayanacagını soyluyor bu yuzdnde bnim kfam karisiyor gercktnde samsungun telefonlari en fazla 1 2 senemi dayaniyor s6dami oyle olur ?

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Note 4 kullanıcı kulübüne bakabilirsin. Şuan cihazin 2. Yılı ve hala sorunsuz kullanım sağlıyor. Daha fazla bilgi için note 4 kullanıcı kulübüne bakabilirsin. Ayrıca hala note 5 kullanıyorum kasma donma yavaşlama görmedim.

Reaksiyon puanı
31
Eski telefonları öyleydi kullanıma bakıyordu yine kullanıma bakıyor ama haşat olmuyor s6 edgeye 2300 vereceğine 2400 e hepsi buradadan s7 al

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Merhaba arkadaslar
Size bir sorum olucak s6 edge bildigimiz gibi samsung urunu ama her nereye yorumlara baksam samsungun telefonlarinin en fazla 1 veya 2 yıl dayanacagını soyluyor bu yuzdnde bnim kfam karisiyor gercktnde samsungun telefonlari en fazla 1 2 senemi dayaniyor s6dami oyle olur ?

Merhaba,

Kasma donma konularından dolayı bu söyleniyor ise note 4'den beri samsung o sorunu %100 olmasada büyük ölçüde azalttı. O nedenle bu endişelere gerek yok artık.

S6 edge yerine de note 5, s6 edge plus, s7 almaya çalışın.

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145
Merhaba arkadaslar
Doğru söylemişler note 4 android 7.0 ı çok rahat alması gereken bir cihaz ama samsung ne zaman verir ya da verir mi belli değil.2 yıl rahat gider ondan sonra sıkıntılar olmaya başlar.

burafbk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cok tesekkur ederim ama her samsung telefonun altinda yaziyor boyle yorumlar bu yuzdnde endiseleniyrm pki note 4e 7.0 glmick diyolar bide hala yorumlari bkliyorum