Samsung bir rekora daha imza attı

Reaksiyon puanı
10,315
Samsung bir rekora daha imza attı

186398.jpg

Samsung, 34 milyar dolar kar etti ama bundan memnun değil.

Güney Kore’nin elektronik devlerinden Samsung, bir rekora daha imza attı. 2013 yılı dördüncü çeyrek rakamlarına göre şirket geçen yıl 213 milyar dolar gelir elde ederken, bunun 34 milyar dolarının kar olduğu bildirildi. Samsung böylelikle, senelik kar ve gelir rekorunu kırmış oldu.

Samsung'un 2012 yılına nazaran 2013 rakamları ile kendi rekorunu kırmasına rağmen sonuçlardan çok da memnun olmadığı ifade ediliyor. Bir önceki çeyrekte 55 milyar 300 milyon dolar gelir elde edip bir rekora imza atan şirketin memnuniyetsizliğinde; dördüncü çeyrekteki gelirinin yaklaşık 100 milyon dolarlık bir farkla bu çıtanın altında kalmasının etkili olduğu kaydediliyor.

Diğer yandan şirketin kar konusunda da hayal kırıklığı yaşadığı öne sürülüyor. Üçüncü çeyrekte yaklaşık 10 milyar dolarlık net kar elde ederek dünyadaki 5 şirketten biri haline gelen Samsung, dördüncü çeyrekte yüzde 18,31’lik bir düşüş yaşayarak 7,7 milyar dolar kar elde etti. Bu rakam 2012 yılı dördüncü çeyrekteki 8 milyara yaklaşan kar miktarının altında.

KaynaK

beylerbeyli

Asistan
Reaksiyon puanı
0
korkunc rakamlar bunlar, dünyanin dengesini bozacak güc sahibi oluyorlar, kontrolsuz güc güc degildir sözünden bakacak olursak, bu tür gelismeler, kontrol disina cikabileceklerini gösteriyor... Allah sonumuzu hayir etsin

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Bu haram kârlar fazla bile bu şirkete. :D

PanxeR

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Ondan bundan çalmak haramdır. :wink:

Ondan bundan çalmadan , esinlenmeden , araklamadan 1 tane teknoloji ürünü üretilebilir mi ?
Teknoloji bir piramit gibidir , sürekli yükselen , yükselmesi içinde alttan destek alması gerekir.

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Hadi çalmayı geçtim. İnsan bir kaliteli ürün üretir yahu. Ben kaliteyim desin bi' kere de Samsung'un yaptığı.

Samsung'un tek amacı fan çekmek başka bir şey değil. Kim ne derse desin. :wink:

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Hadi çalmayı geçtim. İnsan bir kaliteli ürün üretir yahu. Ben kaliteyim desin bi' kere de Samsung'un yaptığı.

kaliteli ürünmü istiyorsun malzeme kalitesi en iyi şuan için galaxy gear doya doya malzeme kalitesi var... :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bu haram kârlar fazla bile bu şirkete. :D
bat işte yine mi sen prorat dayı.... :)özele gel faceden eklicem :D

PanxeR

Doçent
Reaksiyon puanı
5

Adamların kalitei cihazı yok işte buyüzden F serisini üretecekler bugun , Samsung apple ile aynı degil apple hep iyisini üretebilri fakat samsung her kitleye hitap etmek zorund en ucuzdan en pahalıya üretmek zorunda.

Bu sayedede herkez ceptelefonu kullanabiliyor.

Samsung wave magnezyum kaplaması ile bence en kaliteli ceptelefonlarından bitiryid , koyacakt androidi öyle sürecekti piyasya yapmadı.

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Çevremde gördüğüm herkes Samsung'u övüyor. Adam en dandik telefonuna bile kral diyor.

Artık Samsung çelik telefonda üretse, dünyanın son markası da olsa ilgimi çekmiyor. :sleeping:

mystroo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Çevremde gördüğüm herkes Samsung'u övüyor. Adam en dandik telefonuna bile kral diyor.

Artık Samsung çelik telefonda üretse, dünyanın en son markası da olsa ilgimi çekmiyor. :sleeping:

Bence samsung piyasada bulunan bir çok telefon üreticisinin önücüsü gibi samsung yaptıkça diğer firmalar aynısının bir başkasını piyasaya çıkaryor kusura bakmayın ama :) apple iphone modelleri her yeni modelde ne yenilik getiryor iphone 5 s in iphone 5 ten ne farkı var bi parmak izi var oda iki telefondan birinde sorunlu çalışıyor ki yakınımda kullananlardan biliyorum yazılım stabilitesi açısından fazla söz etmem ama bırakalımda okadar olsun çünkü telefon tamemen bir kapalı kutu Samsung Lg sony Htc bence daha iyi telefonlar üretebiliceklerini her yeni modelde gösterdi apple sadece aynı modelin yanına s koyup piyasaya sürüyor.

Reaksiyon puanı
10,315
enikonu bir latifeydi [MENTION=194661]eSa[/MENTION], hadi silmeni anladım da, on puanlık bir ceza giydirmeni doğrusu haklı bulamadım, hak ettiğimi de zannetmiyorum. demoklesin kılıcını elinde taşımak böyle bişey olsa gerek!

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
enikonu bir latifeydi @eSa, hadi silmeni anladım da, on puanlık bir ceza giydirmeni doğrusu haklı bulamadım, hak ettiğimi de zannetmiyorum. demoklesin kılıcını elinde taşımak böyle bişey olsa gerek!

Elimden geldiğince her üyeye eşit şekilde yaklaşıyorum. Ancak havadan nem kapılan ortamlarda sarfettiğiniz cümleler direkt olarak tartışmaya açık. Bu yüzden hoş göremeyeceğim.

Dea

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Adamlar Voleyi Vurmuş Hala Ağlıyorlar Ayıp Ama

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Bence samsung piyasada bulunan bir çok telefon üreticisinin önücüsü gibi samsung yaptıkça diğer firmalar aynısının bir başkasını piyasaya çıkaryor kusura bakmayın ama :) apple iphone modelleri her yeni modelde ne yenilik getiryor iphone 5 s in iphone 5 ten ne farkı var bi parmak izi var oda iki telefondan birinde sorunlu çalışıyor ki yakınımda kullananlardan biliyorum yazılım stabilitesi açısından fazla söz etmem ama bırakalımda okadar olsun çünkü telefon tamemen bir kapalı kutu Samsung Lg sony Htc bence daha iyi telefonlar üretebiliceklerini her yeni modelde gösterdi apple sadece aynı modelin yanına s koyup piyasaya sürüyor.

"Bence samsung piyasada bulunan bir çok telefon üreticisinin önücüsü gibi samsung yaptıkça diğer firmalar aynısının bir başkasını piyasaya çıkaryor"

Buradan sonra okumayı bıraktım. Kusura bakmayın. :)

Diğer firmalar Samsung'un yaptığını yapmıyor. Diğer firmaların yaptığını Samsung yapıyor.

Bana gelip de avukatlık yapmayın. :)

x10minirom

Doçent
Reaksiyon puanı
0
"Bence samsung piyasada bulunan bir çok telefon üreticisinin önücüsü gibi samsung yaptıkça diğer firmalar aynısının bir başkasını piyasaya çıkaryor"

Buradan sonra okumayı bıraktım. Kusura bakmayın. :)

Diğer firmalar Samsung'un yaptığını yapmıyor. Diğer firmaların yaptığını Samsung yapıyor.

Bana gelip de avukatlık yapmayın. :)
Bırak Prorat' Samsung'u Övüyorlar.
Samsung Adı İle Satan Bir Şirket.S4 Alan Bazı Arkadaşlarım Var,Sırf Adı Yüzünden.Diyorum Xperia Serisi Lg G2,hTC One Falan Al Diyorum Oda Diyor Samsung Adı Var Kardeşim Diyor.
Şimdi LG G2'nin Logosuna Samsung Yazılsa Hemen Haberlere Çıkar "40 Milyon Samsung Sattı" Diye.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ve alalı 4 ay olmayan S4'ün pili şişerek servise gider.. =)

pumperking

Profesör
Reaksiyon puanı
3
samsung ürünlerinin malzeme kalitesini yeterli bulmuyorum.gerçi apple 5 serisinde 4 serisine göre epeyi bozdu (5s kullanıyorum daha önce 4s kullandım)
samsung arkadaşların da dediği gibi her kesime hitap ediyor.kalite ve fiyat farkı olacak.fakat en iyi ürünleri bile bir apple kadar kaliteli değilse...

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Adamlar milyar dolarlık gelir elde etmiş biz burda malzeme kalitesini tartışıyoruz, iyi valla:)

zertuna

Asistan
Reaksiyon puanı
0
|SeYYaH| enikonu bir latifeydi @eSa, hadi silmeni anladım da, on puanlık bir ceza giydirmeni doğrusu haklı bulamadım, hak ettiğimi de zannetmiyorum. demoklesin kılıcını elinde taşımak böyle bişey olsa gerek!

Sana az bile dostum.. Sen ne bekliyordunki bu forumdan zaten...Sen devamlı konu açarak sana madalya vermeleri için yırtınmaya devam et :)

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
enikonu bir latifeydi [MENTION=194661]eSa[/MENTION], hadi silmeni anladım da, on puanlık bir ceza giydirmeni doğrusu haklı bulamadım, hak ettiğimi de zannetmiyorum. demoklesin kılıcını elinde taşımak böyle bişey olsa gerek!

Offf off 10 puan nedir hocam ya. Ne yaptın, küfür mü ettin... - kaldı ki senin küfür edecek biri olmadığın hepimizin malumu..

Mesajı da göremedim.. O yüzden ne desem boş. Ama benim tanıdığım seyyah üstat kolay kolay bu kadar sağlam ceza yemez. Ne diyelim, Inşallah tatlıya bağlarsınız..

Reaksiyon puanı
10,315
Sana az bile dostum.. Sen ne bekliyordunki bu forumdan zaten...Sen devamlı konu açarak sana madalya vermeleri için yırtınmaya devam et :)

Ben kimsenin madalya vermesi için yırtınmıyorum dostum, ben bu siteyi seviyorum. burada elimin erdiğince genç kardeşlerime yararlı olabilmeye gayret etmekten haz duyuyorum. Bizler insanlara Allah rızası için hizmet etmeye çalışırız ayrıca... ve site bize o cezayı layık gören nevzuhur arkadaşımızdan ibaret değil elbet, burada binlerce güzel insanlar ve çok iyi yönetici arkadaşlarımız vardır. pireye kızıp yorgan yakacak evreleri geçeli uzun yıllar olmuştur bizim için. senin bu siteyle bir sorunun varsa orasını bilemem.

Offf off 10 puan nedir hocam ya. Ne yaptın, küfür mü ettin... - kaldı ki senin küfür edecek biri olmadığın hepimizin malumu..

Mesajı da göremedim.. O yüzden ne desem boş. Ama benim tanıdığım seyyah üstat kolay kolay bu kadar sağlam ceza yemez. Ne diyelim, Inşallah tatlıya bağlarsınız..

sorun değil sevgili Ercan, önemli olan indi ilahide cezaya çarpılmamaktır. arkadaşımız yetkisini kullanmanın dayanılmaz şehvetine mağlup olmuş belli ki! çünkü ben o cezayı almayı hak edecek birşey yazmadım. mesajımı silmesini normal karşıladım, ama ceza yazması şahsımdan ziyade kendisi için iyi olmadı. Tarih, kendine tevdi edilen yetki erk'ini insanlar aleyhinde hoyratça kullanan hiç kimseyi hayır ile yad etmedi çünkü.

yazdığım tek şey bir arkadaşımızın "bu kadar büyük para insanı kontrolden çıkarır" mealli yorumuna aktüel bir konuyu mizah ile harmanlayarak latife yapmak istemiştim. hepsi bu. küfür elbetteki bu sitede değil, ömrümün hiçbir anında şahsımdan tevarüs etmeyeceği, bizi tanıyan, bilen herkesin malumudur sanırım.

zertuna

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben kimsenin madalya vermesi için yırtınmıyorum dostum, ben bu siteyi seviyorum. burada elimin erdiğince genç kardeşlerime yararlı olabilmeye gayret etmekten haz duyuyorum. Bizler insanlara Allah rızası için hizmet etmeye çalışırız ayrıca... ve site bize o cezayı layık gören nevzuhur arkadaşımızdan ibaret değil elbet, burada binlerce güzel insanlar ve çok iyi yönetici arkadaşlarımız vardır. pireye kızıp yorgan yakacak evreleri geçeli uzun yıllar olmuştur bizim için. senin bu siteyle bir sorunun varsa orasını bilemem.

sorun değil sevgili Ercan, önemli olan indi ilahide cezaya çarpılmamaktır. arkadaşımız yetkisini kullanmanın dayanılmaz şehvetine mağlup olmuş belli ki! çünkü ben o cezayı almayı hak edecek birşey yazmadım. mesajımı silmesini normal karşıladım, ama ceza yazması şahsımdan ziyade kendisi için iyi olmadı. Tarih, kendine tevdi edilen yetki erk'ini insanlar aleyhinde hoyratça kullanan hiç kimseyi hayır ile yad etmedi çünkü.

yazdığım tek şey bir arkadaşımızın "bu kadar büyük para insanı kontrolden çıkarır" mealli yorumuna aktüel bir konuyu mizah ile harmanlayarak latife yapmak istemiştim. hepsi bu. küfür elbetteki bu sitede değil, ömrümün hiçbir anında şahsımdan tevarüs etmeyeceği, bizi tanıyan, bilen herkesin malumudur sanırım.

Ehh dostum... Üstadın sözüyle bu konuyu sonlandıralım...

image002.gif

Zarara rızasıyla girene merhamet edilmez....