Samsung - avea - 4g

mrgece55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese merhaba arkadaşlar
Bi problemim var sizden fikir almak için bu konuyu açtım
Problemim benim 2.telefonum wonder asıl kullandığım tel note 3 wonder de turkcell vardı avea bayiinde bi arkadaşımı kıramadım avea ya geçtim yani türk telekom neyse bana 4g uyumlu simkart verdiler taktım telefona telefon inanılmaz şekilde yavaşladı ben normalde türkcell deyken o telefonla sürekli araba resmi atıyordum whatsapp dan ama aveaya geçtikten sonra resim atmak işkence oldu telefonda genel olarak bi yavaşlama mevcut (Telefon zaten eski yavaşlığına eyvallah diyorumda 1 simkart değiştirince 5 model eskimiş gibi bi çöküş olması normal gelmedi bana ) şarjı hızlı bitmeye başladı neyse dedimki şu simkartı diğer note3 e takiyim dedim note3 de ben aveanın 4g Uyumsuz sim kartıyla resim gönderirken 2 sn beklemezken avea4g kartı takınca 30sn bekledim donma olmadı ama note 3 de de yavaşlattı sorunun simkartta olduğunu anladım sonunda bununla ilgili ne yapabilirim
3g servisini kullanma ihtimalimiz varmı ? teşekkürler

Herkese iyi forumlar

Son düzenleyen moderatör:

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Ben de sim kartı değiştirdim ama hiç bir yavaşlık hissetmedim. Zaten mantıken böyle olmamasi lazım çünkü sim şekli nasıl etkiler ki ayrıca 4.5 g sinyal olarak almıyoruz da

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Dostun bir sim kart cihazı öyle yavaşlatmaz mutlaka başka bir nedeni vardır.

mrgece55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Valla yavaşlattı en sonunda bayide isyan etmeye gittim görevli dediki abi 4g de bu sorunlar çok sık yaşanıyor birçok cihaz bu sorunla geldi ama nisan ayı içinde düzelicek diye umuyoruz tam anlamıyla oturmu bi sistem değil henüz dedi bende nisanı bekliyorum :)

uydu3405

Doçent
Reaksiyon puanı
115
Valla yavaşlattı en sonunda bayide isyan etmeye gittim görevli dediki abi 4g de bu sorunlar çok sık yaşanıyor birçok cihaz bu sorunla geldi ama nisan ayı içinde düzelicek diye umuyoruz tam anlamıyla oturmu bi sistem değil henüz dedi bende nisanı bekliyorum :)
Peki 3g li bir simkart takıp denedin mi telefonun eski hızına kavuştumu?Bu simkart sende olmayabilir denemek için çevrenden bulabilirsin.

mrgece55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Denedim normale döndü düzeldi cihaz ilginç bi durum :0