Samsung Armani Ortaya Çıktı

Yavuz Şahin-1

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Samsung'un uzun süredir üzerinde uğraştığı ve birkaç kez çıkış tarihini ertelediği cep telefonu önümüzdeki hafta görücüye çıkacak.

Samsung'un ünlü tasarımcı Giorgio Armani ile birlikte tasarladığı cep telefonunun detayları basına sızdı. Böyle bir telefonun piyasaya sürüleceğinden haberdar olsakta ürünün nasıl bir tasarıma sahip olduğunu bilmiyorduk. Bugün içersinde uzak doğudan telefonun birkaç özelliği ve fotoğrafları basına sızdırıldı.

3.1 inç'lik AMOLED dokunmatik ekrana sahip olacak Samsung Armani üzerinde sadece Kore'ye özel olacak DMB TV alıcısı bulunuyor. 5 megapiksellik kamera ile güzelleştirilen telefonun HSDPA ve Bluetooth bağlantısı bulunuyor. Kayar kapaklı tasarıma sahip olan telefonun depolama gereksinimi microSD kart yuvası üzerinden karşılanacak. Ürünün önümüzdeki hafta içersinde tanıtılması bekleniyor. Ürünün fiyatı hakkında henüz bir bilgi yok.

samsung-armani-11254599369.jpg

samsung-armani-21254599396.jpg

samsung-armani-31254599417.jpg

samsung-armani-61254599442.jpg
:: Samsung'un cep telefonları hakkındaki görüşlerinizi buradan paylaşın.
Yazan: Yavuz Şahin
SDN - http://shiftdelete.net

Miroğlu_80

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Ben hiç sevmedim samsung'un cep telefonlarını nokia'dan şaşmam...

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
Samsung telefonlar tasarım olarak göz okşasa da benim için Nokia her zaman bir adım ön planda duruyor :)

LostSpace

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Samsung'un Nokia'dan tek ve en önemli eksik yanı işletim sistemi(opsiyonel program, oyun vs. azlığı), eğer tüm modellerinde android gibi açık kaynak işletim sistemini kullanmaya başlarsa şahsen Nokia'ya dönüp bakmam. Çünkü işletim sistemi hariç her yönüyle Nokia'dan kat kat güzel telefonlar yapıyor.

tasci_06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benim için özellik önemlidir dışı şık olmuş ne işe yarar işlevsel olmalı.

emre0989

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sarı kaplamalı olan değilde öteki telefonun tasarımı hoşuma gitti