Soru Samsung android ten çıksa nasıl olur sizce?

Reaksiyon puanı
4,724
Huawei tarzı ama Google servisleri olacak şekilde.

Sağlam bir yazılım olacak exynos a yüklenecek, Google play store yerine onestore vs şeklinde olacak

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460

Sağlam bir yazılım olacak exynos a yüklenecek, Google play store yerine onestore vs şeklinde olacak
Huawei şu anda kullananları mutlu etmiyor.Bir çok kullanıcı uygulama durduruldu yada bildirim sorunu yaşıyor.Bu işler o kadar kolay değil.O kadar kolay olsaydı Windows Phone tarih olmazdı.

Reaksiyon puanı
19,113
Çıksa tercih edileceğini sanmıyorum. Şuan 2 işletim sistemi kullanılmalı,İos yada Android. Yeni bir işletim sistemi oluşturmak için artık çok geç. Belki yapılabilir ama yüksek maaliyete mal olur, bi 10-11sene önce yapılsa henüz temeller atılmamış daha kolay olurdu.

DarkKnight.

Asistan
Reaksiyon puanı
150

Üniversite zamanları Samsung Wave kullanıyordum Badaos işletim sistemi vardı malzeme kalitesi hala bugün bile hiçbir Cihaz yakalamış değil fakat İşletim sistemi Ekosistem yetersizliğindrn sadece 2 seri çıkabildi

draktepe

Asistan
Reaksiyon puanı
174
hocam 2007 yılında samsungun omnia serisi vardı. windows mobile 6.0 dı diye hatırlıyorum. htc de windows ile gidiyordu. geliştirici desteği androide kayınca samsung androidde kalmayı tercih etti. samsung androidden çekilse. yeni işletim sistemi daha verimli çalışsa ve apk geliştiriciler de uygulama desteği verse belki pazarı domine ederler.ancak hele bu şartlarda çok büyük kumar olur.

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
Android olmadiktan sonra Google niye Samsung'a izin versin ki servislerini kullanmasi icin? O zaman Huawei'ye de Google servisleri gelsin.