Biraz daha ekleyebilirsen Samsung Note 10 Lite alabilirsin. Eğer alamam diyorsan bu iki telefondan A71'i öneririm.Arkadaşlar 4000 tl bütçem var ve kamera ve performansı güzel beni en az 4 sene götürebilicek telefon arıyorum karsıma bu iki telefon çıktı neler önerirsiniz yardımcı olur musunuz
Arkadaşlar 4000 tl bütçem var ve kamera ve performansı güzel beni en az 4 sene götürebilicek telefon arıyorum karsıma bu iki telefon çıktı neler önerirsiniz yardımcı olur musunuz
İkisi arasında A71.Senin yerinde olsam 500 daha koyar S10e alırdım.Arkadaşlar 4000 tl bütçem var ve kamera ve performansı güzel beni en az 4 sene götürebilicek telefon arıyorum karsıma bu iki telefon çıktı neler önerirsiniz yardımcı olur musunuz
Mi note 10 lite bakın. A71 veya reno 3' sallayın. Özellikle de A71'in kamerası leş. Mi note 10 lite çok daha iyi.Arkadaşlar 4000 tl bütçem var ve kamera ve performansı güzel beni en az 4 sene götürebilicek telefon arıyorum karsıma bu iki telefon çıktı neler önerirsiniz yardımcı olur musunuz
Mi Note 10 Lite öneririm.Arkadaşlar 4000 tl bütçem var ve kamera ve performansı güzel beni en az 4 sene götürebilicek telefon arıyorum karsıma bu iki telefon çıktı neler önerirsiniz yardımcı olur musunuz
A71Arkadaşlar 4000 tl bütçem var ve kamera ve performansı güzel beni en az 4 sene götürebilicek telefon arıyorum karsıma bu iki telefon çıktı neler önerirsiniz yardımcı olur musunuz