Redmi K30 ultra Amoled+120Hz. Ve 3800 olacak deniliyor.Onun ederi 2500-3000 aralığı IPS panelli bir telefondan bahsediyoruz burada
hocam merhaba bende A71 alıcam 4.000tl bütçem var. ve kesinlikle samsunung alıcam başka bişi almıcam. almalı mıyım sizce ? yoksa daha iyi samsun alabilir miyim bu paraya ?Mi note 10 lite neden istemiyorsun? Bütçene göre en iyi telefonlardan biri.
Samsung kalite olarak zaten 1 adım önde. Ben a51 kullanıcısıyım a51 ile a71 arasında kalmıştım geçen yıl fiyatları arasında farkta yoktu a51i tercih ettim 1 yıldır memnunum çekim kalitesi olsun, oyunlardaki performans olsun çok iyi.Arkadaşlar samsung a71 alıcam ne dersiniz.
Merhaba ama keşke bu konuyu hortlatmasaydınız.hocam merhaba bende A71 alıcam 4.000tl bütçem var. ve kesinlikle samsunung alıcam başka bişi almıcam. almalı mıyım sizce ? yoksa daha iyi samsun alabilir miyim bu paraya ?
A52 öneririm, A71'den çok daha iyi bir cihaz.hocam merhaba bende A71 alıcam 4.000tl bütçem var. ve kesinlikle samsunung alıcam başka bişi almıcam. almalı mıyım sizce ? yoksa daha iyi samsun alabilir miyim bu paraya ?
Parayı Arttırırsan A72 Al Derim. Ben A71 Kullanıyorum.hocam merhaba bende A71 alıcam 4.000tl bütçem var. ve kesinlikle samsunung alıcam başka bişi almıcam. almalı mıyım sizce ? yoksa daha iyi samsun alabilir miyim bu paraya ?
peki nasıl bir telefon rahat mı kullanışı. kapanlıp açılma gibi derdi var mı. ve kasıyor mu. ısınıyor mu anlatır mısın rica etsem ?Parayı Arttırırsan A72 Al Derim. Ben A71 Kullanıyorum.
Kasmıyor fps önerisi veriyim pubg mobile oynarken hiç kasmıyor ama telefon biraz ısınınca sadece takılma oluyor okadar ama gayet iyi bir telefon.peki nasıl bir telefon rahat mı kullanışı. kapanlıp açılma gibi derdi var mı. ve kasıyor mu. ısınıyor mu anlatır mısın rica etsem ?
Aldığımızdan beri açılmama sorunu yaşamadım ondan beri sorunsuz kullanıyorum telefonu.peki nasıl bir telefon rahat mı kullanışı. kapanlıp açılma gibi derdi var mı. ve kasıyor mu. ısınıyor mu anlatır mısın rica etsem ?
Bana göre kullanımı gayet rahat bir telefon.peki nasıl bir telefon rahat mı kullanışı. kapanlıp açılma gibi derdi var mı. ve kasıyor mu. ısınıyor mu anlatır mısın rica etsem ?
Başka Oyunlar Oynarken Isınıyor Biraz Okadar.peki nasıl bir telefon rahat mı kullanışı. kapanlıp açılma gibi derdi var mı. ve kasıyor mu. ısınıyor mu anlatır mısın rica etsem ?