Samsung a71 alicam

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan STB
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

oGShan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Arkadaşlar samsung a71 alıcam ne dersiniz.
Samsung kalite olarak zaten 1 adım önde. Ben a51 kullanıcısıyım a51 ile a71 arasında kalmıştım geçen yıl fiyatları arasında farkta yoktu a51i tercih ettim 1 yıldır memnunum çekim kalitesi olsun, oyunlardaki performans olsun çok iyi.

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029
hocam merhaba bende A71 alıcam 4.000tl bütçem var. ve kesinlikle samsunung alıcam başka bişi almıcam. almalı mıyım sizce ? yoksa daha iyi samsun alabilir miyim bu paraya ?
Merhaba ama keşke bu konuyu hortlatmasaydınız.
A71 almayın, A52, A72, M51 üçlüsünden birini tercih etmenizi öneririm.

Alyx Vance

Profesör
Reaksiyon puanı
1,608
Cidden ağustosta açılan konuya cevap mı veriyorsunuz. Arkadaş çoktan telefonu almıştır bile ?

emir000

Profesör
Reaksiyon puanı
910
peki nasıl bir telefon rahat mı kullanışı. kapanlıp açılma gibi derdi var mı. ve kasıyor mu. ısınıyor mu anlatır mısın rica etsem ?
Kasmıyor fps önerisi veriyim pubg mobile oynarken hiç kasmıyor ama telefon biraz ısınınca sadece takılma oluyor okadar ama gayet iyi bir telefon.
Mesaj otomatik birleştirildi:

peki nasıl bir telefon rahat mı kullanışı. kapanlıp açılma gibi derdi var mı. ve kasıyor mu. ısınıyor mu anlatır mısın rica etsem ?
Aldığımızdan beri açılmama sorunu yaşamadım ondan beri sorunsuz kullanıyorum telefonu.

Bana göre kullanımı gayet rahat bir telefon.

Başka Oyunlar Oynarken Isınıyor Biraz Okadar.