Samsung A7 mi J7 mi ?

basbugahmet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Arkadaşlar telefon alacağım inşallah sizce hangisini almalıyım fiyatlar hemen hemen aynı a7 nin 2gb ramı var ve full hd bir ekranı var bu beni etkiledi ancak j7 nin ramı 1.5 gb ve ekran hfull hd değil 720 sizce hangisini almalıyım a7 alırsam pişman olurmuyum?

GeorgeZzz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Gözün kapalı A7 al derim. Veri aktarımı, incelik, ram, işlemci, çözünürlük, ekran, ağırlık ve pixel yoğunluğu ile a7 daha mantıklı.

Asparagus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
J serisinden uzak durun lütfen bir de aldıgınız firmaya dikkat edin , hayırlı olsun:)

M

Murat Burç

SDN Okuru
Note 4 ikisinden de iyi seçim olucaktır hafiften daha iyi tasarım diye büyük donanım farkını çöpe atamayız

basbugahmet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar j7 aldim cok memnunum a7 2016 al diyen arkadaslarin aklindan suphe duymaya basladim okadar param olsa sormazdim direk alirdim zaten a7 2015 hakkindada sunu soyleyecegim sakin almayin artik cok az yerde satiliyor ve touchwizi berbat j7 ise en son touchwiz surumunu kullaniyor(bu android surumunde)j7 alirken tereddut ettim ama cok hizli bazi arkadaslar cok sayisal olarak bakiyor herseye ancak boyle bakmamak lazim 1.5gb cok rahat yetiyor.(Herseyi actigim halde)Grafik islemcisi zaten cok iyi inceleme videosunda gorebilirsiniz.su ppi demissiniz bide isterseniz gidin bir magazaya ikisini karsilastirin bir fark gorebiliyormusunuz.siddetle tavsiye ediyorum

sifirbakiye

Profesör
Reaksiyon puanı
436
Kendi aklı kendine yeten arkadaşa saygım var. Telefonun hayırlı olsun.