- Reaksiyon puanı
- 10
Arkadaşlar Samsung A6 plus almayı düşünüyorum. 3000 TL civarında bir fiyatı var. Sizce bu fiyata değer mi ?
azerbaycanda henuz yok p20Huawei P20 Lite 64 GB (Huawei Türkiye Garantili) Fiyatı
P20 Lite olabilir o zaman.
var nokia var fakat honorda var ama ben huwwai p 20 hoslandim oda azerbaycanda yok malasef baska samsung oneriniz varmi? mesala xiaomi nasil telefonlar?sizin orda a6 plus fiyatında ne var mesela honor play yok mu?
---- Mesajlar birleştirildi ----
Nokia 7 plus mesela
mia 2 mesala soyluyorlar kamerasi falan iyi dogrumu?Xiaomi modeline göre hocam hepsi modeline göre şimdi biz orda şartlar nasıl tam bilmeyiz sen hoşuna gideni söyle biz öneri yapalım![]()
mesala oyunda sorun yasarmiyim?Mi a2 iyi kamera filan güzel oyunla işin yoksa p20 lite bile iyi
kardeşim bende iphone 6 dan a6 ya geçtim batarya ekran ses kamera hepsi iphone 6 dan daha iyi ben ithalatçı 2000 tl ye aldım plus için 2800 verilmez a6 al yada başka altarnetif ara ama ben iphone mi ablama verdim iyiki verdim dedim a6 öneririm a6 plus ucuza bulabilirsen alArkadaşlar Samsung A6 plus almayı düşünüyorum. 3000 TL civarında bir fiyatı var. Sizce bu fiyata değer mi ?
kardeşim bende iphone 6 dan a6 ya geçtim batarya ekran ses kamera hepsi iphone 6 dan daha iyi ben ithalatçı 2000 tl ye aldım plus için 2800 verilmez a6 al yada başka altarnetif ara ama ben iphone mi ablama verdim iyiki verdim dedim a6 öneririm a6 plus ucuza bulabilirsen al
kamerası çok iyi değilAdam xiaomi mi8 diyor ve azerbaycanda boş ver hocam onu
kamerası çok iyi değil
yani a6 a6 plusdan iyimi?kardeşim bende iphone 6 dan a6 ya geçtim batarya ekran ses kamera hepsi iphone 6 dan daha iyi ben ithalatçı 2000 tl ye aldım plus için 2800 verilmez a6 al yada başka altarnetif ara ama ben iphone mi ablama verdim iyiki verdim dedim a6 öneririm a6 plus ucuza bulabilirsen al
kasma falan oluyormu sende? oyun falan oynuyormusunuz?kardeşim bende iphone 6 dan a6 ya geçtim batarya ekran ses kamera hepsi iphone 6 dan daha iyi ben ithalatçı 2000 tl ye aldım plus için 2800 verilmez a6 al yada başka altarnetif ara ama ben iphone mi ablama verdim iyiki verdim dedim a6 öneririm a6 plus ucuza bulabilirsen al
oyun baya oynuyorum sadece pubg düşük seviyede oynuyorumyani a6 a6 plusdan iyimi?
---- Mesajlar birleştirildi ----
kasma falan oluyormu sende? oyun falan oynuyormusunuz?