Birçok video izledim emin olmak için. A50 pubg yi, ultra ve HDR de oynatıyor. Extreme ve akıcıda da oynatabiliyor. Ne CPU su ne de GPU su çok iyi bir telefon değil. SD 710 ve 675 bile oynatamiyor o ayarlarda. Nasıl oluyor bu?
Video izlemedim ama Gfx Tool Kullanmış olabilirlerBirçok video izledim emin olmak için. A50 pubg yi, ultra ve HDR de oynatıyor. Extreme ve akıcıda da oynatabiliyor. Ne CPU su ne de GPU su çok iyi bir telefon değil. SD 710 ve 675 bile oynatamiyor o ayarlarda. Nasıl oluyor bu?
Bilmiyorum Bir Karşılaştıma İzledim Hdr De Oynatıyor Anlamadım3-4 farklı videoda durum aynıydı. Hepsi de mi gfx tool kullandılar bilemiyorum. Benim bildiğim exynos 9610, SD 660 a yakın işlemci.
Gfx tool kullanmışlardır. Bir video var hd grafikte yüksek (30fps) alıyor ve bazen kasıyorBirçok video izledim emin olmak için. A50 pubg yi, ultra ve HDR de oynatıyor. Extreme ve akıcıda da oynatabiliyor. Ne CPU su ne de GPU su çok iyi bir telefon değil. SD 710 ve 675 bile oynatamiyor o ayarlarda. Nasıl oluyor bu?
Exynos 8895 kullanan s/note 8 hdr veya 60fps seçenekleri olmadığından yapamıyor.Exynos işlemciler de tüm grafik seçenekleri açık şekilde geliyor. Fakat açık olması seçtiğin zaman tam performans verecek anlamına gelmez. SD710 hdr de yüksek ayarda oynatabilecek güçte veya akıcı en yüksek ayarda fakat Snapdragon işlemciler arasında sadece en üst işlemciler o seçenekleri seçebiliyor. Çok saçma bir durum.
Çok saçma orta seviye cihazda bu özellikler var s8/s8+/note 8 de yokExynos 8895 kullanan s/note 8 hdr veya 60fps seçenekleri olmadığından yapamıyor.
Maalesef öyle. Sd660’lı cihazlar hd’de 30 fps alırken kat kat daha iyi olan Exynos8895 aynı grafik seçeneklerini kullanabiliyor. A10 işlemcili iphone 7,aynı A10 işlemcili ipad 6’dan daha az fps alıyor. Android cihazların çoğu(veya hepsi) 60fps almak için en düşük grafiği seçmeyi gerektirirken ios cihazlar orta grafikte de 60fps alabiliyor vb...Çok saçma orta seviye cihazda bu özellikler var s8/s8+/note 8 de yok
Aynen aynı çözünürlükte s9 ile aynı grafik ve fps vermesi imkamsızMaalesef öyle. Sd660’lı cihazlar hd’de 30 fps alırken kat kat daha iyi olan Exynos8895 aynı grafik seçeneklerini kullanabiliyor. A10 işlemcili iphone 7,aynı A10 işlemcili ipad 6’dan daha az fps alıyor. Android cihazların çoğu(veya hepsi) 60fps almak için en düşük grafiği seçmeyi gerektirirken ios cihazlar orta grafikte de 60fps alabiliyor vb...
Bunun gibi saçmalıklar var işte. Ama unutma ki grafikler cihaza göre farklı olabilir. Mesela iki cihaz HDR oynatıyor diyelim. Ama birisi 720p’de,diğeri ise 1080p’de oynatıyor olabilir.
3 çekirdekli g72 barındırıyor. O da HD kaldırır ama HDR kaldırması anormalSamsung gpu da mali kullaniyir ama malinin cekirdekleri genelde sabittir yani sayisi aynidir ama samsung extradan gpu cekirdek ekliyor.
Kisa ornek veriyim mali g76 10 cekirdekli normalde
Mate 20 probda kullaniliyor bu gpu birimi ama samsung s10 plusda mali g76 12 cekirdekli 2 cekirdek fazla
Bende gfx toolla en yuksek ayarlarda oyanayabiliyorum zaten önemli olan kaldirmasi açması değilBirçok video izledim emin olmak için. A50 pubg yi, ultra ve HDR de oynatıyor. Extreme ve akıcıda da oynatabiliyor. Ne CPU su ne de GPU su çok iyi bir telefon değil. SD 710 ve 675 bile oynatamiyor o ayarlarda. Nasıl oluyor bu?
6 gbram gayet yardm ediyo ve
kslemcisi
exynos 7 seri 9610 islemci samsungun en iyi 3 islemcilerinden biri versus.com gidin samsung exynos yazin en ustde 9610 cikcak bu islemci butun cekirdekleri devreye alma ozelligi kullanir felan snapdragon 845 855 le ayni ustunlukde
Oynatmaz demiyoruzda abartmaya gerek yok 845 855 yanından geçemez o işlemciler amiral gemisi modellerde kullanılıyor..Oncelikle selamun aleykum
telefona pubg yazili olarak gelmez gfx toollanmis halde gelmez ban yersiniz otomatik telefon gercekden ben 1 haftadir kullaniyorum almadan 2 hafta arasdirdim telefon pubgcuyum hdrda 45 fps akicida 60 fps oynatiyor 5 saat araliksiz fps dususu olmadan eee oynatamaz diorsaniz
6 gbram gayet yardm ediyo ve
kslemcisi
exynos 7 seri 9610 islemci samsungun en iyi 3 islemcilerinden biri versus.com gidin samsung exynos yazin en ustde 9610 cikcak bu islemci butun cekirdekleri devreye alma ozelligi kullanir felan snapdragon 845 855 le ayni ustunlukde yani normal kaldirmasi bilib bilmeden konusmyan