kullanan var mıdır? Kampanyalı olarak 210tl şuan hepsiburada.com sitesinde samsung olması nedeniyle dikkatimi çekti fiyat iyi gibi geldi ancak görüşler nelerdir?
Ben kullanıyorum dostum, windows 8 kurdum önceden 70 sn'de açılan bilgisayar 7 sn'de açılmaya başladı. prgoramların ve oyunların açılma hızı muazam fakat ben daha çok internette hızlı dolaşmak için almıştım, o konuda o kadar hızlı değil, tabi ttnetin bunda katıkısı çok fazlakullanan var mıdır? Kampanyalı olarak 210tl şuan hepsiburada.com sitesinde samsung olması nedeniyle dikkatimi çekti fiyat iyi gibi geldi ancak görüşler nelerdir?
aynen kardeş, yeni bilgisayar alıncaya kadar belki sata 3.2 çıkıcak tabi ona göre ssd'ler, bunlar tozlu raflarda kalıcak, en güzeli fazla para vermemek, zamanı gelince bir daha ver para, ama paranın hakkını fazlasıyla al...>>Bence ssd ye fazla para vermeye gerek yok.
>>Çünkü gözünü açıp kapatana kadar teknoloji değişiyor..
>>http://www.gold.com.tr/samsung-mz-7td120bw-2-5-120-gb-sata3-840-series-530-130mb-ssd-disk_u
Bugün itibariyle bunu sipariş geçtim...
>>Artık gelince, win-8 kurup deneyeceğim...(mekanik hhd de win-8 enterprise kurulu..)
anakart sata 2 mi ?bende 840 normal olana var ama hic memnun degilim simdiki aklim olsa evo alirdim bence hic alma derim