SAMSUNG 6 Kez Servise Giden Telefon!!

onyxmustafa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yaklaşık 1.5 yıl önce c6112 model telefon aldım. Başlarda gayet güzeldi ve memnundum. Fakat sonradan titreşim beni o kadar rahatsız etmeye başladı ki. Servise tam 6 kez verdim ve şu anda hala serviste almak istemedim.

1.'sinde titreşim motoru değiştirildi, 2.'sinde mekanik temazsızlık giderildi. 3.'sünde ise parça değişimi yapıldı. 4. kez verdim bir arıza yok dediler ve aldığım an tekrar verdim ve aynı şekilde sonuçlandı.

Son kez birkaç gün önce verdim ve yine aynı şekilde cevap verdiler. Hiçbir sorun bulunamadı! Herkes bana titreşimden çok ses geldiğini söylüyor, bende aynı şekilde düşünüyorum. Nedense bir tek Samsung teknik servisi bana öyle diyor. Telefondan hiç memnun değilim. Hep aynı sonuç. Cihazınızdaki sorun çözülmediyse servise verdiğinizde çağrı merkezimize iletin daha ayrıntılı bir inceleme talep edelim. Ya da başka servisimize bırakarak birde orada kontrol edilsin! diye geri dönüyorlar. Aldığıma alacağıma bin pişman oldum. Bu kadar aciz bir firmaymış!

CerkezEthem

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Reklam kokan hareketler bunlar. Bu gibi thread ' leri dikkate almayalım. Şayet varsa hakikatınız şikayet siteleri var oraları tercih ediniz.