SAMSUNG 40ES6140 FHD 3D LED LCD TV Hakkında Bilgilendirirmisiniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rockco
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
verdigin 2 televizyon modelinde de dlna mevcut.. o yuzden izleyebilir, oynayabilirsin..
bu video'ya da bir bak istersen..

[video=youtube;xEFdjqmgngA]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xEFdjqmgngA#![/video]

Rockco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
he yani olay dlna ile ilgili diyorsun teşekkür ederim

Rockco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Biraz önce aldım philips markalı televizyonu 6 adet 3d Gözlük+Tv Sehbası+Wifi adaptörü Yarın kuruluma gelicekler Teknosada tv nin sağlamlığını göstermek için ekranı yumrukladı adam :D

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
bende bişey sorayım bende bunun 55"olanı var tvden kayıt nasıl yapıyoruz acaba mesela bir diziyi kaydetmek istesem nasıl yaparım?

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
verdigin 2 televizyon modelinde de dlna mevcut.. o yuzden izleyebilir, oynayabilirsin..
bu video'ya da bir bak istersen..
Yanlış bilgilendirme yapmayın lütfen, dlna sertifikası video,fotoğraf ve müzikleri tv ye yollar ve tv de bunu kendi yürütücüleri ile çalar. Ancak oyun vs ekranda oynayamazsın onun için aparatlar satılıyor onlardan alman lazım. Arkadaş zaten başka marka almış üzerinde dlna sertifikası olması yeterli bunu yapman için...

Rockco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Yanlış bilgilendirme yapmayın lütfen, dlna sertifikası video,fotoğraf ve müzikleri tv ye yollar ve tv de bunu kendi yürütücüleri ile çalar. Ancak oyun vs ekranda oynayamazsın onun için aparatlar satılıyor onlardan alman lazım. Arkadaş zaten başka marka almış üzerinde dlna sertifikası olması yeterli bunu yapman için...
Anlamadım hocam şuan ben bu televizyonda ne yapabilirim telefon ile ? sadece multimedya içeriklerimi gönderebiliyorum ?

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18

telefon ve televizyon aynı marka olunca özel bir program ile oyunları da aktarabiliyorsun diye biliyorum ben.. ama arkadaş philips almış tabi..

Anlamadım hocam şuan ben bu televizyonda ne yapabilirim telefon ile ? sadece multimedya içeriklerimi gönderebiliyorum ?

öncelikle televizyonun hayırlı olsun.. galaxy s2' ni MHL kablon ile televizyonuna aktarabilirsin.. kablo ile bağlanmak oyunlar için daha iyi..

Rockco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
telefon ve televizyon aynı marka olunca özel bir program ile oyunları da aktarabiliyorsun diye biliyorum ben.. ama arkadaş philips almış tabi..

öncelikle televizyonun hayırlı olsun.. galaxy s2' ni MHL kablon ile televizyonuna aktarabilirsin.. kablo ile bağlanmak oyunlar için daha iyi..

Teşekkürler bilginiz için deneyecem

yuksel8803

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Swipeit diye bir program var samsung Tvnin smart bölümündeki samsung apps bölümünden indire bilirsin ayrıca androit ve app storede de mevcut bu program sayesinde kablosuz görütü aktara bilirsin.