Samsung 240hz?

Goktug01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhaba arkadaşlar
Ben normalde Asus vg249q veya Asus vq24vq alıcaktım fakat geçenlerde bu samsungun 240hz 4ms(gtg) va paneline denk geldim. Sizce samsungun bu monitörü nasıldır? gecikme olarak sıkıntı çıkarır mı? Asusu mu önerirsiniz Samsungu mu?

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
Ürün fiyatına göre iyi. Ancak VG249Q ile aradaki fiyat farkı fazla. VG249Q modelini geçen hafta satın aldım gayet memnunum. Burada incelemiştim bu ürünü zaten.

Goktug01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Ürün fiyatına göre iyi. Ancak VG249Q ile aradaki fiyat farkı fazla. VG249Q modelini geçen hafta satın aldım gayet memnunum. Burada incelemiştim bu ürünü zaten.

Bu monitörün (Samsung) 4ms olması çok büyük fark yaratır mı oyunlarda (ghosting gibi) ve Samsung'un kendi sitesinde g-sync olduğu yazıyor ben amd ekran kartına sahip olduğum için freesync açabilir miyim?

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
Bu monitörün (Samsung) 4ms olması çok büyük fark yaratır mı oyunlarda (ghosting gibi) ve Samsung'un kendi sitesinde g-sync olduğu yazıyor ben amd ekran kartına sahip olduğum için freesync açabilir miyim?
G-Sync zaten FreeSync özelliği sayesinde geliyor. Açabilirsiniz yani. 4ms'yi normal bir kullanıcı fark edemez çokta önemli bir özellik değil.

Goktug01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
G-Sync zaten FreeSync özelliği sayesinde geliyor. Açabilirsiniz yani. 4ms'yi normal bir kullanıcı fark edemez çokta önemli bir özellik değil.
Teşekkürler yardımınız için. Alabilirsem Samsung'u alamazsam Asus'u alacağım ikiside güzel monitör sonuçta :)