Samsung 2 Servisini Sonlandırıyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan grbzz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,767
20201101_193316.png

Birkaç ay önce Samsung, Samsung Cloud'un Ağustos 2021'de kapatılacağını duyurmuştu. Dün de çok fazla bilinmeyen bir servisi olan S Translator'ü 1 Aralık'ta kapatacağını duyurdu.
20201101_193423.png

Eğer siz de Samsung Cloud üzerinden verilerinizi depoluyorsanız son erme tarihinden önce verilerinizi başka bir sisteme aktarmanızı tavsiye ederim. Şu an için Samsung One Drive ile anlaşmış durumda. Belirli bir depolama alana biz kullanıcılar için ücretsiz olarak tanımlanıyor. Kullanmak için Ayarlar> Hesaplar ve Yedekleme> Samsung Cloud adımlarını takip ederseniz üstte bir One Drive bildirimi mevcut. Oradan verilerinizi aktarabilirsiniz.

Ekto02

Profesör
Reaksiyon puanı
1,330
Ekli dosyayı görüntüle 122277
Birkaç ay önce Samsung, Samsung Cloud'un Ağustos 2021'de kapatılacağını duyurmuştu. Dün de çok fazla bilinmeyen bir servisi olan S Translator'ü 1 Aralık'ta kapatacağını duyurdu.
Ekli dosyayı görüntüle 122279
Eğer siz de Samsung Cloud üzerinden verilerinizi depoluyorsanız son erme tarihinden önce verilerinizi başka bir sisteme aktarmanızı tavsiye ederim. Şu an için Samsung One Drive ile anlaşmış durumda. Belirli bir depolama alana biz kullanıcılar için ücretsiz olarak tanımlanıyor. Kullanmak için Ayarlar> Hesaplar ve Yedekleme> Samsung Cloud adımlarını takip ederseniz üstte bir One Drive bildirimi mevcut. Oradan verilerinizi aktarabilirsiniz.
Haberler İçin Teşekkür Ediyoruz Efenim Ben Direk OneDrive Hesabina Geçirdim Bile Verilerimi Samsung Cloud Yakında Tarih Olucak Bu Cidden Üzücü.

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,767
Bir servis daha sonlandırılıyor.

Ana ekranın sol tarafa kaydırdığımız zaman çıkan Samsung Daily de yakında Samsung Free ile değiştiriliyor. Samsung Free hem içinde sekmeler barındrıacakmış hem de haberleri. Büyük ihtimalle Google Feed tarzı bir uygulama olacak.

Screenshot_20201102-150309_Gallery.jpg

Ekto02

Profesör
Reaksiyon puanı
1,330
Bir servis daha sonlandırılıyor.

Ana ekranın sol tarafa kaydırdığımız zaman çıkan Samsung Daily de yakında Samsung Free ile değiştiriliyor. Samsung Free hem içinde sekmeler barındrıacakmış hem de haberleri. Büyük ihtimalle Google Feed tarzı bir uygulama olacak.

Ekli dosyayı görüntüle 122331
Bu Adamlar Niye Böyle Katliam Yapar Gibi Tüm Servislerini Katlediyor Anlamadim Hala Ben Ya

Ekto02

Profesör
Reaksiyon puanı
1,330
Kullanışsız çünkü hepsi. Mesela kaç kere Samsung Daily'i kullandınız? Ben hiç kullanmadım :)
Yani Kullanmiyorum Ama Orda Durması Kaydırınca O Kartlarin Beni Karşılaması Hoş Mesela Bunlar Hep İnce Detaylar Benim Anlam Veremediğim Samsung Ne Yapmaya Calisiyor Çok Fazla Servisi Katlediyor Amacını Hala Anlayamıyorum

GhosT57

Profesör
Reaksiyon puanı
4,900
Samsung Cloud biraz garip oldu neden yaptılar ki?