Şampiyon Olamayız'

cacar

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, ''Şampiyon olmayacağız, bizim böyle bir iddiamız yok. Bununla ne demek istediğimi anlayan anladı'' dedi.

Uygun, şunları kaydetti:
"Ben şampiyon olmak istemiyorum. Yokum, ben şampiyonlukta falan yokum kardeşim. Ben futbolun gereğini yapmakta varım. Gereğini yaptıktan sonra da sezon sonunda hep beraber bakacağız. Ne kadar, nereye geldiğimizi hep beraber göreceğiz.''

DENİZLİSPOR CEPHESİ

Denizlispor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar ise Sivasspor'u lider olmalarından dolayı kutlayarak, ''İstediğimiz futbolu oynayamadık. Sivasspor çok hırslı oyuna başladı'' dedi.

Girdikleri pozisyonları değerlendiremediklerini anlatan Kurtar, ''Bundan sonra 2 maçımız var. Bu maçları kazanıp 27 puanla ligi bitirmek istiyoruz. Yapacak gücümüz de var. Sivasspor'u kutluyorum'' diye konuştu.

Maçın hakemleriyle ilgili bir soru üzerine Kurtar, ''İlk yarım saat çok iyi götürdü ama ondan sonra biraz tesir altında kaldı diye düşünüyorum. Biz de bugün iyi günümüzde değildik, onun için hakemle ilgili fazla bir şey konuşmak istemiyorum'' diye yanıtladı.

Golü ailesine hediye etti

Sivasspor'un 2. golünü kaydeden İlhan Ummak da galibiyetten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, attığı golü eşine ve oğluna armağan ettiğini bildirdi. Sivassporlu futbolcular Devran Ayhan ve Abdurrahman Dereli ise ligde yeniden liderliğe yükselmenin mutluluğunu yaşadıklarını söylediler.

Kaynak: http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=117672

amesfa

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
153
Vestel manisaspor da böyle bir çıkış yakalamıştı ama sonuç hüsran oldu umarım sivasspor bu tarz bir gerileme dönemi yaşamaz.

turoksin0

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Manisayı bende anlamamıştım liderlikten kümeye.Sivas'tada düşüşolabilir ama Sivas'ın o kadar düşeceğini sanmam...

otantic76

Doçent
Reaksiyon puanı
0
bizim şampiyon olmak için hakemlere yedirecek paramız yok demek istemiş. :P

turoksin0

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Olabiliyorlarsa gerçekten onların olmasını gösteririm.Bizim Avrupa çapında bütçesi olan Fener'e güzel olur.O kadroyla puan vermemelilerken hala iyi gitmiyosa ligde Sivas olsun şampiyon :)