Samet Jankovic Hakkı Alkan Tartışma

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
84
Bir yöneticinin , çalışanına nasıl davranmaması gerektiğini gayet net bir şekilde gösteren bir video. Umarım iş hayatında kimse böyle bir şey yaşamaz. Samet e çok üzüldüm. Sırf bu konu var mı diye konu dışı bölümüne baktım. Sadece bu konuyu gördüm. Buraya girmeyelim yıllar olmuş. Daha da girmem zaten. Allah’a emanet. 👋

AnaBacıVokke

Asistan
Reaksiyon puanı
225
Hakkı'n rahmetine kavuştu. Herhalde parasını alamadı ondan sinirlendi malum yerden ama siz anladınız.

alpacino_34

Profesör
Reaksiyon puanı
497
foruma üye olalı tam 10 sene olmuş bugün.
bugün son girişim tabi ki, herkesin yolu açık olsun
bu tarz patronlar bitmedikçe, bu kapitalist düzeni yenmedikçe, bu memlekette hiç bir şey yoluna girmeyecek sağlıcakla kalın..

mttzn

Doçent
Reaksiyon puanı
459
Yaklaşık 5 yıl önce foruma yazmıştım, gerçek anlamda son mesajımı da bugün bırakıyorum.

Kerem, Emin, Furkan ve son olarak Samet… Hiçbiri sürpriz değil. Demek ki bu adamın tarzı böyle ve değişmeyecek. Mobbing, küfür, aşağılama, fiziksel şiddet vs. Üstelik doğru düzgün bir özür bile göremedik; yayımladığı mesajda da sadece bahanelerin arkasına sığınmış.

Bundan sonra, kullanıcı olarak bu kişiyle iş birliğini sürdüren kurumlara her türlü sosyal medya mecrasında tepkimi gösterecek ve boykot çağrısında bulunacağım. Bundan sonrası Hakkı’nın sorunu; çünkü bu yaşananları unutmaya niyetimiz yok.

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
İki tarafın da haksız olduğu kısımlar var, Hakkı beyin bu şekilde tepki vermesi Samet'in ise karşısındaki insanın iş veren olduğunu unutup, söylediklerini umursamaması adam günlerce mail ile ilgili cevap bekliyor.
Samet geçmiş olsun kardeşim. Keşke ne kişiler ne de kurum zarar görmeden tatlıya bağlansaydı bu konu.

Fakehero

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
5,772
Bazen ego işvereni bitirir. Ek olarak ortada gerçek olup olmadığı teyit edilememiş bir ses kaydı da çıktı. Bakalım önümüzdeki günlerde neler çıkacak.