Şaki amelli olmak ?

İsyankar97

Asistan
Reaksiyon puanı
61
Babam bana sürekli sen şaki amellisin diyor

Gerçekten şaki amelli olduğumu düşünüyorum

Namaz kılıyorum yarım yamalak, 3 gün kılıyorum 1 gün kılmıyorum tembellikten,Hala oturtamadım.

Imanımın zayıf olduğunu düşünüyorum

Hiç rızkım yok aylardır işsizim, vasıfsızım, kabiliyetsiz bir asalağım

Bütün gün sabahtan, akşama kadar yatıyorum,sadece cumaları ve bazen market için çıkıyorum, kalabalık, insanlar ve dışarısı bana kötü ve sıkıcı geliyor, Evde durmaktan Akıl sağlımı kaybetmeye başladım, hiç arkadaşım yok

Islamı bilmesem intihar ederdim

---- Mesajlar birleştirildi ----

Onun bunun malını hesaplıyorum , zeki ve girişken olmalarını kıskanıyorum

Son düzenleme:

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,240
Ya sen ne yap biliyormusun? Admine mesaj at forum hesabımı kapat diye sonra bir psikoloğa görün.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Bende öyleydim şimdi fark ediyorum ama zamanın ne kadar boş geçiyorsa o kadar saçma şeylere kayıyor akıl ve hiç elle tutulur bişey yapamıyorsun.Ben şuan çalışıyorum ve spor yapıyorum 2si iyi geliyor bunları yaparken bi nebze dertleri unutuyorsun.Ancak ne zaman eve gelsem biraz yalnız kalsam yine senin gibi düşüncelere dalıyorum bu yüzden çözüm belli önce iş bul ne işi olduğu ne kadar verdiği fark etmez sonra sevdiğin bir sporu yap vücut açılsın dinç ol ki bişeyler yapmak için enerjin olsun daha sonra da kendimize uğraşlar edinmemiz gerekiyor mesela müzik resim kursu gibi bunları yaparken arkadaşın olursa onunla da bir yerlere gidebilirsin çalışmadığın zamanlarda.Hayat böyle evde oturarak geçmiyor.Hiçbirini yapamasan bile en azından kitap oku ve evde yapabildiğin kadar sporunu yap yada parkta.