Sakalı Nasıl Kesmeliyim ?

Talha Bilgi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yaşım 17,Sakallar bu sene kendini göstermeye başladı ve bayağı arttı.Şöyle birşey,Sakallarım daha çok yanak gölgesinde ve çenede var ama çeneyle yanak arası boş,tüy bile yok.

DAHA FAZLA SAKAL ÇIKMASI İÇİN SIK TIRAŞ MI OLMALIYIM YOKSA BAYAĞI UZAMASINI BEKLEYİP SONRA MI OLMALIYIM;

Söz side abiler !!!

ferit0637

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
normal tıraşını ol, ama tüy olmayan bölgeleride sanki tüy varmış gibi uygun bir köpük,sabun yada tıraş jeli ile güzelce ovala ve sonra güzelce tüm sakal bölgesini jilet ile normal şelikde tıraş et. eğer bir tıraş setin yoksa önerim alman malı Tıraş Takımı ► Mühle Tıraş Seti | Mühle Türkiye bir ürün al

güçlü23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Kardeşim sakın jilete bulaşma asla bulaşma surat diye bir şey den eser kalmaz sana tavsiyem tıraş makinesi ile al bende senle yaşıtım ve ilk çıktığı günden itibaren makine ile alıyorum gayet güzel ve yumuşaklar istediğin kişiye sor makine der jileti tavsiye eden yoktur
Eğer ben jiletle keseceğim ne olursa olsun diyorsan kılları yönüne göre kesemezsin anladığım kadarıyla sende daha acemisin yeni çıktı sakallar yönüne göre kesemezsin ve suratını leş bir hale getirirsin benden söylemesi o kadar uğraşıp yazdım sırf jilet kullanma diye :)

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Philips 5000 Serisi S5050/06 Islak Kuru Şarjlı Tıraş Fiyatı
9557875195954.jpg

bunu kullan daha iyi...
SGPH748113.jpg