- Reaksiyon puanı
- 1,951
Hosting firmalarını karşılaştırmak ve sizlere iyi bir sunum yapmak için araştırma yapıyordum. Araştırmalarımda ise önceliği ucuz hostinglere vermek istedim.
Çok basit bir şey yaptım. Google'a Ucuz Hosting yazdım. İşin garibi yıllardır pahalı olmayı başaran Daha.net sitesi hemen ilk sayfada gözüme ilişiverdi. Çok şaşırdım ve giriş yaptım.
Sayfalarındaki açıklama şu şekilde :
'Ucuz Hosting Hizmetleri
Belki sadece HTML dosyalarınızı yayınlamak ya da sadece e-posta almak istiyorsunuz. Niye ihtiyacınız olmayanlar için daha fazla ödeyesiniz? Bedava sayılabilecek kadar iyi bir fiyata daha.net Ucuz Hosting hizmetinden bugün yararlanın.'
Ne? Bedava sayılabilecek iyi bir fiyata mı?
Şu ballandırarak anlattıkları bedava sayılabilecek iyi bir fiyat yıllık 26,31 TL
Evet bedava sayılamayacak bir fiyat ama buraya kadar belki çok bir sıkıntı yok.
Verdikleri hizmete bakalım.
Ne 50 Mb mı yazıyor orda?
1 adet e-posta mı yazıyor?
Database vermiyor mu?
Ah şakacı daha.net , gerçekten çok ucuzmuş
Çok basit bir şey yaptım. Google'a Ucuz Hosting yazdım. İşin garibi yıllardır pahalı olmayı başaran Daha.net sitesi hemen ilk sayfada gözüme ilişiverdi. Çok şaşırdım ve giriş yaptım.
Sayfalarındaki açıklama şu şekilde :
'Ucuz Hosting Hizmetleri
Belki sadece HTML dosyalarınızı yayınlamak ya da sadece e-posta almak istiyorsunuz. Niye ihtiyacınız olmayanlar için daha fazla ödeyesiniz? Bedava sayılabilecek kadar iyi bir fiyata daha.net Ucuz Hosting hizmetinden bugün yararlanın.'
Ne? Bedava sayılabilecek iyi bir fiyata mı?
Şu ballandırarak anlattıkları bedava sayılabilecek iyi bir fiyat yıllık 26,31 TL
Evet bedava sayılamayacak bir fiyat ama buraya kadar belki çok bir sıkıntı yok.
Verdikleri hizmete bakalım.
Ne 50 Mb mı yazıyor orda?
1 adet e-posta mı yazıyor?
Database vermiyor mu?
Ah şakacı daha.net , gerçekten çok ucuzmuş