Sahtekar Yeni Osmanlılar Sitesi

turgutreisfb

Profesör
Reaksiyon puanı
37
Yeni Genç Osmanlılar adresli sitede Sultan 2 Abdülhamid Hanın soyundan geldiğini iddaa eden sahtekarlar kendilerini hilafetin devamı, ortadoğu, balkanların vede anadolunun hakimi, saltanatın sahibi olarak gördüğünü ve bir çok yalan dolan zırvalıyor.
Konuyu nereden duyduğuma gelince az önce tarihin arka odası adlı tarih programında sitedeki bilgiler gösterilerek tek tek yalandı.
Bunlar aklımda kalanlardan bir tanesini unutmadan sizlerle paylamak istiyorum.
58931282871704560059.png

Bu soldaki sahtekar güya Topkapı Sarayındaki Hilafet sancağını su sağdaki dürzüye verecekmiş oda hilafeti ilan edecekmiş fln filan
ayrıca sitede ki banner da bir tuğra görüyorsunuz Sultan Abdülhamid 2 Han in torunu olduğunu dile getiren bu şahsın sitesinde 2. Abdülhamid in tuğrasının olmasını tahmin ederken bu acemi uyanıklar Sultan Mehmet Reşat' ın tuğrasını koymuşlar
tugra34.jpg

Sultan 2. Abdülhamid Han ın tuğrası

buda Sultan Mehmet Reşatın tuğrası
tugra35.jpg

sitede daha birçok zırvalık var programda bu sahtekarların daha öncede böyle birçok alavere dalavereye girdiklerinden yedikleri haltlardan birer birer bahsedildi ben sadece bunu koyabildim çünkü birtek aklımda bu kaldı adamların yedikleri haltlar tarihçiler tarafından bir bir anlatıldı neyse uzun lafın kısası bu tip insanlar dolandırıcılık yaparak insanları kandırarak yaşamlarını sürdürüyor belli mi olur dünya küçük eğere karşınıza bu tip insan çıkarsa Şanlı Osmanlı Tarihimizi ayaklar altında çiğneyen bu insanların yüzüne benim içinde tükürün.

cagdasnas

Asistan
Reaksiyon puanı
0
şeyh nazım kıbrısı büyük bir alimdir. bu siteyi yapan başkaları. adamlar mübarek. sağdakini gözüm tutmadı ama.

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
alayı manyak bunların :D:D:D :lol::lol::lol::lol:
birde fes fln takıp yemek yemişler :D ahahahahaha :D

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Siteyi açar açmaz karşımıza çıkan isim Adnan Oktar,
Şu mübarek Ramazan ayının hürmetine susuyorum!!!

since1453

Doçent
Reaksiyon puanı
16
İstemezüük! Padişah oradaysa yeniçeriler burada , kazan kaldırıyoruz :)

Black Wolf

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Vezir-i azam alımlar nezaman acaba ? KPSS ile mi alacaklar yoksa özel bir sınava mı tabii olacağız ? :=)

Vezir-i azam olmazsa harem ağası da olabilir :D

xyz1234

Profesör
Reaksiyon puanı
13
şeyh nazım kıbrısı büyük bir alimdir. bu siteyi yapan başkaları. adamlar mübarek. sağdakini gözüm tutmadı ama.

birileri isimleri kullanarak bu siteyi hazırlamışta olabilir. müslüman kılı kırk yaran adamdar, inanmadan önce araştırmak lazım.
malumunuz ordumuzda birtakım komutanların irtica ile alakalı siteler hazırlandığına yada hazırlattığına dair haberler uzun süre gündemi meşgul etti. bununda böyle bir site olmadığı ne malum...

TEGİN

Profesör
Reaksiyon puanı
99
Peki şikayet edilecek bir merci yok mu arkadaşlar ? Bu tip şeyler başıboş bırakılamaz...

erdcan

Doçent
Reaksiyon puanı
14
sövdürecekler gene.. ulan osmanlının mirası size mi kaldı...

LastKing93

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Aynı adlı tarih programının o yayınını bende takip ettim.. Ve gerçekten bu tip insanlar acınılası insanlar.. Paylaşan arkadaşa da duyarlılığından ötürü Teşekkürler..

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
şimdi alıcam fesimi çıkacam objektiflerin karşısına

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Akıl yok heralde bunlarda.

cagdasnas

Asistan
Reaksiyon puanı
0
şu soldaki adamcağız şeyh nazım kıbrısı sanırım google amcada arayın.
tekrarlıyorum siteyi yapan adnan oktarmıdır nedir. mübarek adamın böyle palavralarla işi olmaz.

HapS

Profesör
Reaksiyon puanı
63
bu sıralar herşeye p****** diyorum çok güzel bir küfür birde keranacı var onuda çok tutuyorum süper küfürler yahu :D

souris

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Pardon filminde bir kız isteme sahnesi vardı bildin mi ?
Ha işte ondan şimdi söylersem olmaz arada izle.

WolfeXtreme

Asistan
Reaksiyon puanı
1
..................................................................................

byharby

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Karışık , ben hiç birşey anlamadım. Bizi ecdadımızdan soğutmaya çalışıyorlaar herhalde. Videoların önünde de reklam çıkıyor . Dezenformasyon, manipülasyon kokuyor.

Düzeltme ;
Amca hoca efendi midir bilmem ama, "bırak,kapat mahkemeyi kapat " falan diyor. Benim bildiğim mübarek insanlar siyasete fazla bulaşmaz, devletin organlarının işine karışmaz. Daha da ileri gidersem siyaset olur. tıp! :sleep:

3teker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şeh nazım denen herif nere osmanlı nere. şeh nazımdan hiç hoşlanmıyorum. büyük alimmiş sanki oturup alim nedir nasıldır diye bilgi sahibisin. neye göre büyük alim diyorsunuz. etrafındaki kalabalıktanmı. bana göre soytarının teki.

ademcan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya böyleleri kendini üstün göstermeye çalışıpta bi bok yapıyorlar ya.. diyecek laf yok bunlara..