Yardım Sahte Linke Tıkladım

Reaksiyon puanı
42
Arkadaşlar discordda sevdiğim bir youtuberın sunucusuna bakıyordum sahte linke tıkladım steam hesabım gitti ama oyun yoktu hesapta diğer hesaplara birşey olur mu

Reaksiyon puanı
42
Nolur nolmaz diğer hesaplarınıda şifrele veya değiştir. Hesabında bişi olmaması en büyük artı
McAffe site nedir kaspersky yükledim uyarı verdi mcaffe site diye bi zararlı yazılım var dedi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamam şimdi demiyor

Reaksiyon puanı
42
merak ettim sahte linke nasıl tıkladınız
17k aboneli yabancı bir youtuberın sunucusunda bi adam atmış gerçektir diye düşündüm linki yapan adamlarda öyle gerçekçi arayüz yapmışlar ki helal olsun adamlara

Ayrıca yeni discord hesabı açıp tıklamıştım linke sorun yok

epic hesabımın gitmemesine de sevindim bir sürü oyun vardı salı günü control yüklemeyi düşünüyodum bişey olmamış

bide atan adam ip logger gibi bişey atmamış sanırsam çünkü kodu ben yazınca hesabı çalabildi mailime gidip bakamadı

walledia

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,930
Diğer hesaplarınızın da şifresini değiştirin ve 2AD ekleyin.

elatreiNN

ShiftDelete.net - Sosyal Medya Yöneticisi
SDN
Reaksiyon puanı
48
Bir şey olmaz fakat yine de tedbiri elde tutup şifreleri değiştirmek, bilgisayara virüs taraması yapıp virüsleri temizlemek, 2 taraflı kimlik doğrulamayı aktif etmek gerek.

Reaksiyon puanı
42
Bir şey olmaz fakat yine de tedbiri elde tutup şifreleri değiştirmek, bilgisayara virüs taraması yapıp virüsleri temizlemek, 2 taraflı kimlik doğrulamayı aktif etmek gerek.
virüslerin hepsini sildim şifreleri değiştirdim 2 aşamalı doğrulamayı yapmamıştım ama şimdi yapıyorum

folroad

Asistan
Reaksiyon puanı
15
her ihtimilae karşı pc yi güvenli modda açıp bitdefender ile taramanızı öneiririm.