Sahte imei yüklenmiş telefonu rootlama

melodileriyakar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok araştırdım ama net bir bilgi bulamadım. telefonumda sahte imei var ama rootlu değil. rootu kaldırmış olabilirler imei yükleyince, bunu bilmiyorum. acaba rootlarsam imei uçar mı? Eğer uçmuyorsa ve custom rom kurmak istiyorsam imei'yi nasıl koruyabilirim? (samsung galaxy w, stock rom android 2.3.6)

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
tamamen şebekeyi uçurmak istiyorsanız deneyin ... bence değmez çünkü o cihazda ahım şahım bir fark olmayacak ki kapasite ortada...

melodileriyakar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
rootsuz sahte ımeı yapamazlar

imei attıktan sonra rootu kaldırmışlar o zaman. şimdi rootlasam gitmez mi acaba?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

tamamen şebekeyi uçurmak istiyorsanız deneyin ... bence değmez çünkü o cihazda ahım şahım bir fark olmayacak ki kapasite ortada...

öyle ama custom rom kurarsam sanal ram oluşturup performansı arttırabilirim diye düşündüm. efs yedeğini alırdım böylece olurdu belki.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
imei attıktan sonra rootu kaldırmışlar o zaman. şimdi rootlasam gitmez mi acaba?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

öyle ama custom rom kurarsam sanal ram oluşturup performansı arttırabilirim diye düşündüm. efs yedeğini alırdım böylece olurdu belki.

bildigim kadarıyla ımeı atma esnasında root kesinlikle şart , ama ımeıyı yapmıştır sonrada rootu kaldırmıştır buda bir ihtimal. Rootlasan gider şebeke sebebide Mecburen ODİNle kurcagından dolayı gider

ama diyosan titanıum back up gibi yedeğini alırım diye bütün full şekilde yedek alman lazım hiç denemedim istersen dene

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
bildigim kadarıyla ımeı atma esnasında root kesinlikle şart , ama ımeıyı yapmıştır sonrada rootu kaldırmıştır buda bir ihtimal. Rootlasan gider şebeke sebebide Mecburen ODİNle kurcagından dolayı gider

ama diyosan titanıum back up gibi yedeğini alırım diye bütün full şekilde yedek alman lazım hiç denemedim istersen dene
[MENTION=364900]melodileriyakar[/MENTION] hocam bence vazgeçin
hocam imei atılırken güvenlik aşıldığından root kesinlikle gerekli ve daha sonrada kaldırıldığını hiç görmedim...

melodileriyakar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=364900]melodileriyakar[/MENTION] hocam bence vazgeçin
hocam imei atılırken güvenlik aşıldığından root kesinlikle gerekli ve daha sonrada kaldırıldığını hiç görmedim...

ben de öyle duydum da kaldırmışlar rootu sonradan, şimdi geri yükleme konusunda şüpheliyim. tecrübesi olan da pek yok sanırım bu konuda.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benide galaxy w var rtladım romladım 4.2.2 jelly bean ykledim süper oldu