dtkaandeveci
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 7
sahibinden den telefon satıcam yarın nelere dikkat etmeliyim
Yanına sağlam bir kişi al-belki 3 kişi gidebilirsiniz.Adam eğer işi biliyorsa yavaştan bahane üğretebilir.Yani fiyat düşürmeye çalışabilir.Adama bahane verme adamı kaçırmada.Eğer ölü fiyat veriyorsa bence vermesahibinden den telefon satıcam yarın nelere dikkat etmeliyim
para işini nasıl halledebilirim yüksek mevla çünkü çok itopik olacak belki ama sahte para felan verirse oturup hepsini tek tek inceleyememSatan kişi sen isen dert edecek birşey yok alan düşünsünSen malına güveniyorsan sıkıntı olmaz.
Sen telefonu götürürsün alıcı inceler okey ise parayı verir alır sayarsın.
Sahibinden gibi siteler üstünden yok sen telefonu gönder ben havale yaparım hesaba gönderirim sonra vb tarzı yalanlara sakın kanma bu arada.
Not: Yanına 3 kişi al 5 kişi al flan bence biraz saçma kavgaya mı gidiyonMerkezi biryere çağır yeter çok ücra arka mahalle tarzı yerlere gitme yeterli.
fiyatta anlaştık zaten hocam inşallah sorunsuz teslim edicemYanına sağlam bir kişi al-belki 3 kişi gidebilirsiniz.Adam eğer işi biliyorsa yavaştan bahane üğretebilir.Yani fiyat düşürmeye çalışabilir.Adama bahane verme adamı kaçırmada.Eğer ölü fiyat veriyorsa bence vermezaten bu piyasaya göre iyi oldugunu düşünecektir bence.Tüm eşyalarıyla vermeyi unutma birşeyi unutunca başlıyorlar çene çalmaya...Kısacası adamın yanına tek gitme.Dikkat et.Ölü fiyata verme.Sosyal mesafe koru
![]()
para işini nasıl halledebilirim yüksek mevla çünkü çok itopik olacak belki ama sahte para felan verirse oturup hepsini tek tek inceleyemem
tamam hocam adama yazdım zaten gün içerisinde dönüş alamadım bir sorun çıkmaz diye ümid ediyorum işlek bi caddede teslim edicem.Adam 50 yaşında coluk cocuk sahibi bir sorun cıkacağını düşünmüyorum ama işte insan bi tedirgin oluyor açıkcasıYÜksek mebla ise bence yan yana ike hesaba havale şeklinde yap alışveriş. Öyle sokak ortasında dediğin gibi sahte para mı kontrol edilir. Adam incelesin beğendi ise havaleyi yap telefonu al dersin kontrol edersin para yattımı transferi yaparsın. ( Bu olayı önceden adam ile konuş ama böyle yaparız alışverişi diye )
3-5 bin TL para sokak ortasında öyle sayılmaz .
para işini nasıl halledebilirim yüksek mevla adam çok
de hocam senin de fikrini alalımŞuna yüksek Meblağ diyelim mi?![]()
Benim fikrimi alma güzel kardeşim, ben sadece yanlış yazdığın bir kelimenin doğrusunu bilmeni istemiştim.de hocam senin de fikrini alalım