Sahibinden mal yolluyor

UngaBunga

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İnanmayan capsime baksın.Az önce capsledim.Virüs gönderiyor bu site.Amacı farklı bence bu sitenin alışveriş şahane ,virüs programsız bilgisayarları botnete bağlamak, kredi kartı bilgilerini almak şahane.

http://img39.imageshack.us/img39/7956/sahibindenmalyolluyoryu.jpg linkte burda.iyi dolandırılmalar.

siteyle alakası yoktur html olarak tanıtım girilebildiği içinbüyük ihtimal oradadır ayrıca bende girdim ancak avast hiçbir uyarı vermedi ff

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Ne kadar kolay bir siteyi gömmek. Kaç yıllık site, şimdiye kadar böyle şeylere adı karışmamış. Senin avastın virüs buldu diye hemen dolandırıcı oldu adamlar yahu. Nasıl bir paranoyaklıktır bu?

redoano

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Yok öyle bir şey. Sahibinden gibi sağlam bir siteden bahsediyoruz hem de.. Saçma.

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
O senin virüs programınla alakalı.
Bende Norton 360 var bende hiçbir şey olmadı.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
O da ne Avast! :D boş boş ötmesi normaldir onun.

UngaBunga

Asistan
Reaksiyon puanı
0
benimkide avast ve hiçbir uyarı vermedi büyük ihtimal virüs var bilgisayarında ve chromeda bulaşmış

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
bence avast falan kullanma. bir malware uyarısı aldın diye de koca siteye çamur atma

webadam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kaspersky Lisanslı Sürüm Kullanıyorum Aynı Linke Girdim Hiç Bir Uyarı Vermedi...

mohamed42mounir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ama bana arkadaşım (adını vermeyim) avast çok iyi dedi.ben onun tavsiyesiyle kullanıyorum.virüs programsız 1.5 sene bilgisayar kullandım ve arkadaş tavsiyesiyle avast kullanıyorum.internetten indir yükle falan zor değilmiş sandığım kadar.Hangisi tavsiyeniz?

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
ama bana arkadaşım (adını vermeyim) avast çok iyi dedi.ben onun tavsiyesiyle kullanıyorum.virüs programsız 1.5 sene bilgisayar kullandım ve arkadaş tavsiyesiyle avast kullanıyorum.internetten indir yükle falan zor değilmiş sandığım kadar.Hangisi tavsiyeniz?
Bilgisayarın iyi ise Norton ve ya Kaspersky internet security. Şahsen ben kaspersky kullanıyorum. Lisans içinde yazılım kampanyaları bölümüne bakabilirsin kampanya olunca lisanslarsın.

Şehzade~

Profesör
Reaksiyon puanı
1

Benim tavsiyem mcafee.Çok iyi artı siteleri denetler ve virüs varsa siteye sokmaz

murat_57_

Asistan
Reaksiyon puanı
2
kullanmadan devam et virüs programı kullanmıyorum daha bilgisayarıma virüs yüzünden format attığımı bilmem ki internette çok gezen biriyimdir hikaye bir yerde virüs programları.

mohamed42mounir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekkürler arkadaşlar.Avastı sildim eset smart security yükledim.30 gün deneme veriyor eset.Key bulursam ne ala.Bulmazsam norton yüklerim.Bİlgisayar eski kaldıramaz orası ayrı konu ama ne yapabilirim.Zaten bilgisayar sinir bozucu olmaya başladı birgün tekme tokat dalmazsam iyi bir şey.youtubede bir videoyu açtım yanınada yeni sekmeye bir video daha açınca bilgisayar çok fena takılıyor.esetle sistemi tarattım 19 virüs çıktı.2 gün öncede eset ip adresi 192.168.2.1 olan bilgisayarın dns zehirleme,saldırı faaliyetleri yaptığını belirtti alttan çıkan ekranda.avasta ölüm,ne biçim bir programmış avast.

vs337

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Avasta şaşmamak lazım, masaüstüne yeni klasör oluşturun uyarı verir.

Tavsiyem comodo veya ms security essentials

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
teşekkürler arkadaşlar.Avastı sildim eset smart security yükledim.30 gün deneme veriyor eset.Key bulursam ne ala.Bulmazsam norton yüklerim.Bİlgisayar eski kaldıramaz orası ayrı konu ama ne yapabilirim.Zaten bilgisayar sinir bozucu olmaya başladı birgün tekme tokat dalmazsam iyi bir şey.youtubede bir videoyu açtım yanınada yeni sekmeye bir video daha açınca bilgisayar çok fena takılıyor.esetle sistemi tarattım 19 virüs çıktı.2 gün öncede eset ip adresi 192.168.2.1 olan bilgisayarın dns zehirleme,saldırı faaliyetleri yaptığını belirtti alttan çıkan ekranda.avasta ölüm,ne biçim bir programmış avast.

O ip adresinin senin modemine ait olduğunu söylesem :)

Sorun destek

Asistan
Reaksiyon puanı
0
durduk yere saçma sapan bir konu yüzünden siteye çamur atmışsın. şimdi google' da aratıp bunu bulan adama ne demeli. silin şu konuyu ya.