sahibinden.com vs arabam.com

vdt1912

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Zlatanerra

Asistan
Reaksiyon puanı
217
Sahibinden.com uzun zamandır bu konuda tekel maalesef. Rekabet edecek firma olmayınca da ücretler bana göre çok yüksek.
Arabam.com çok arka planda kaldı. Benim gözlemlediğim, sahibinden.com'dan sonra tercih edilen bir yer. Farklılıklar sunmaya çalışıyor ama daha çok çalışması lazım.

ugur_iz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ben özellikle arabam kaç para özelliğini seviyorum. Bir ara her hafta girip değerini sorguluyordum arabamın:cool:
Girmişken müstakbel arabam için de arama yaptığım oldu.. Bir iki ilanı da aradım. Özellikle mobilde kullanımı kolay geliyor bana. Eski hantallığı kesinlikle kalmadı. O yüzden tercih eden oluyordur mutlaka ilan verirken de.

ThorJ

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,805
Yıllar önce arabam.com’da davalık oluyorduk. Bir kişi birisini dolandırmış, isim benzerliğinden internette aratınca direk ben çıkıyorum, olay bana patladı. Ben hala Sahibinden taraftarıyım.

merakliarastirmaci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Benim kuzenin zamanında çok işine yaramıştı arabam.com. Sahibinden sitesi çok dağınık geliyor bana . Trink sat gibi özelliklere de bakınca arabam.com ilerliyor gibi baya

yaltunay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
16
Sahibinden iyice tüccar olmuş her şeyi paraya dökmüşler

kralloflu61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
28
rekabet her zaman iyidir umarım arabam.com daha da büyür de sahibindenin pahalı saltanatından kurtuluruz

Ali Kemal Baş

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arabam.com'da sadece ikinci el araç satıldığı için kullanımı daha kolay geliyor. Ayrıca herhangi bir sorunda direkt muhattap bulabiliyorum buda güven veriyor.

VintageAraba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Her zaman aynı ilan arabam.com'da varsa oradan iletişime geçerim araç sahibiyle. Her hangi bir aksi durumda direkt muhattap bulabiliyorum bu iyi bir şey güvende hissettiriyor. Ayrıca bir çok yan hizmeti var trink sat, arabam kaç para gibi. Bunları da zaman zaman kullanıyorum çok iş görüyor.