Dinliyorum çıktığından beri sürahi şarkısı çok güzel , sago olmasa napardım ne dinlerdim düşünmek bile istemiyorum seviyorum sagoyu ya![]()
Valla bu defa olmamış. Beğenmedim.
Bu seferki EP her zamankinden daha değişik çünkü tam anlamıyla beklediğiniz altyapılar yok.Bu EP de canlılık var,orkestral
bir yapı var.hiç dijital bir ses kullanmadım.sanırım en dijitali scratch lerdir.
Davullar,gitarlar,bass ve diğerleri hepsi gerçek ve 2000 li yılların dijital teknolojisinden çok uzakta.....
EP deki şarkıları toplam 3 günde sonlandırdım.çok fazla üzerlerinde duramadım vakit kıtlığı nedeniyle.fakat yine de sizlere en güzelini
sunabilmek için çabaladım.olduğu kadar artık......
EP biraz sert ve gürültülü.bunun nedeni orkestranın yoğunluğu.
Türkiyenin sevilen genç gruplarından birinin elemanlarıyla hoş bir grup kurduk....
Sago zaten yeteri kadar kaliteli iş yaptı şimdi yeni şeyler denemesi bana olumsuz gelmiyor aksine güzel geliyor , ayrıca ben bu son ep yide beğendim sagonun böyle devam etmesi dileğiyleYeni bir şeyler denemeye çalışıyor ama artık her seferinde batırıyor.. Bırak sago, bildiğin işi yap...
Az önce başka bir yerden indirecektim baktım tek tek var vazgeçtim. Şimdi bu linkte hepsi var iyi oldu bu.
Sağol Pesi.
Vay be Sago da Cüppelinin adamı çıktı.![]()