Sagopa Kajmer - Saykodelik EP

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,143
resim-4301-225x300.jpg

İndirin​

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Az önce başka bir yerden indirecektim baktım tek tek var vazgeçtim. Şimdi bu linkte hepsi var iyi oldu bu.

Sağol Pesi. :D

Vay be Sago da Cüppelinin adamı çıktı. :D

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,143
Afiyet olsun :D

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Dinliyorum çıktığından beri sürahi şarkısı çok güzel , sago olmasa napardım ne dinlerdim düşünmek bile istemiyorum seviyorum sagoyu ya :)

axxeqr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Dinliyorum çıktığından beri sürahi şarkısı çok güzel , sago olmasa napardım ne dinlerdim düşünmek bile istemiyorum seviyorum sagoyu ya :)

harbiden düşünmek bile istemiyorum sagonun olmamasını bide sürahi harbiden süper:)

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,143
Ben biraz daha böyle giderse sago olmasa da olur diyeceğim. Bu ne rezilliktir yaa. İğrenç bir EP.. Adamı 98'den beri dinliyorum gitttikçe kötüye gidiyor.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Valla bu defa olmamış. Beğenmedim.

tipitip

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Valla bu defa olmamış. Beğenmedim.

albümü indirdikten sonra içinden bi notdefterinde yazılmış sagonun yazısı var;

SAGO Diyorki;
Bu seferki EP her zamankinden daha değişik çünkü tam anlamıyla beklediğiniz altyapılar yok.Bu EP de canlılık var,orkestral
bir yapı var.hiç dijital bir ses kullanmadım.sanırım en dijitali scratch lerdir.
Davullar,gitarlar,bass ve diğerleri hepsi gerçek ve 2000 li yılların dijital teknolojisinden çok uzakta.....

EP deki şarkıları toplam 3 günde sonlandırdım.çok fazla üzerlerinde duramadım vakit kıtlığı nedeniyle.fakat yine de sizlere en güzelini
sunabilmek için çabaladım.olduğu kadar artık......

EP biraz sert ve gürültülü.bunun nedeni orkestranın yoğunluğu.
Türkiyenin sevilen genç gruplarından birinin elemanlarıyla hoş bir grup kurduk....

bu sebeplerden dolayı beğenmemiş olabilirsin..

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Evet bu yüzden kötü olmuş anlaşılan.

Kolera ile olan albümü bekleyeceğiz artık.

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,143
Yeni bir şeyler denemeye çalışıyor ama artık her seferinde batırıyor.. Bırak sago, bildiğin işi yap...

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Yeni bir şeyler denemeye çalışıyor ama artık her seferinde batırıyor.. Bırak sago, bildiğin işi yap...
Sago zaten yeteri kadar kaliteli iş yaptı şimdi yeni şeyler denemesi bana olumsuz gelmiyor aksine güzel geliyor , ayrıca ben bu son ep yide beğendim sagonun böyle devam etmesi dileğiyle :) Zaten sago ile kolo nun düet albümü ve sagonun solosu yoldaymış , merakla bekliyorum :)

amesfa

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
153
Akşam bu konuyu mutlak ziyaret etmem lazım. Sağol peci ;)

murat.kk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Harika diyorum Benim tam beklediğim gibi. Sagopa ne yapsa dinleyeceğim sonuna kadar . Nefret mi hehe gülmek istemiyorum:) harikaa ya süper ...hatta kargaların kargaşasında gözlerim bile doldu ! saGo herşeyi çok net görüyorrrrrrrrrrr

By-Chost

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Bu adam yapmışsa güzeldir.. ;) Teşekürler paylaşımın için

stajer

Profesör
Reaksiyon puanı
20
abi yasal dimi bu paylaşım ? başımız belaya girmesin sonra :D
sago bakalım budefa bize ne sürprizler hazırlamış :D

neresionline

Asistan
Reaksiyon puanı
2
bi adamın şarkıları hep mi beğenilir:D
bıktım ya:dil::mrgreen:

Saqopa_Kajmer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ArkadasLar Dünden Berı Uye olmadığm sıte Kalmadı Ya Ugrasıyorum Bı TurLu ındıremıyorum Yardım Lütfenn !

TazzzY

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
275
Az önce başka bir yerden indirecektim baktım tek tek var vazgeçtim. Şimdi bu linkte hepsi var iyi oldu bu.

Sağol Pesi. :D

Vay be Sago da Cüppelinin adamı çıktı. :D

Ben saat 3.18 e kadar Cübbeliyi izledim ama Adama helal olsun iyi anlattı murat bardakçı ile Aynı gitti bilgi olarak ondan eksiği yok adamın sagoyu duyunca şaşırdım sagonun sakalı kimden örnek aldığı belli oldu :turned:

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Lirikler kadar beatlerede önem veren biri olarak ortestra olayını bende pek beğenmedim

Ağcaal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sago bir zaman önce röportajında hatırladığınız üzere ‘’Benden nefret edecekleri şarkılar yapacağım’’ demişti.

melankolia.com açıklamasından

kapadokyalı

Asistan
Reaksiyon puanı
1
naptın sago yav!!!
repini sevmediğim bi kaç şarkın var ama müziklerini sevmediğim hiçbi şarkın yok en azından bu orkestra işine kadar yoktu. bence fazla çizginden çıkmadan bu orkestra işini rafa kaldır.
Bunlar nasıl müzik allah aşkına WATCHMEN in saunttrack albümüne benzemiş 75 ve 80 lerin klasik pop melodilerine benzemiş.insanların başkasını değilde seni dinlemesinin bi kaç sebebinden biride o backraundundaki kaliteli müziklerindi o tınılarındı

Saqopa_Kajmer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler Zatrn bu EP Sürpriz yanı Asıl 2oo9 album bu değil bu sadece bi değişiki orkestrayla yapılmış bı EP Asıl 2oo9 albumu 1 aya kdr cıkar ondakı şarkılarda Baytar gıbı ben husrana komsuyum gıbı süper şarkılar var bu na emınım Ve SAYKODELIK Ep yı Beğendım şahsen yanı 'Bilinmezlık' - 'Budala Kus' -ve 'Sürahi' Şaarkıları süper

eskibirkullanici

Profesör
Reaksiyon puanı
8
sago her zamanki gibi yapmış yapacağını müthiş olmuş bu helal olsun :D
eskisinden biraz farklı olmuş şarkılar ama bazen hayatımızda farklılıklar yapmamız gerekir :D