Sağlık Bakanlığı 2012 Görevde Yükselme Sınavı Mağdurları

atabay66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sağlık bakanlığının yapmış olduğu 2012 Görevde yükselme Sınavınını kazan ama kadro alamayan 2351 arkadaş yorumlarınızı ve düşüncelerinizi paylaşalım.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

2351 arkadaş burada sınavı kazanıpta VHKİ kadrosuna geçiş yapamayan arkadaşlar için birşeyler yapmak lazım...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:crying:bende 2351 kişiden biriyim ne olacak bu işin sonucu bilen var mı.??

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Herkesin belli bir yere gelmesi öncelikle bizi rahatsız etmiyor. Hani, taşaron firmalarında çalışan arkadaşlarımıza belirli hakların verilmesi şuanda gündemde olsun tabi. Birde bizleri düşünmeleri gerektiğini kanısındayım. Sınav kayıtlarıyla başlayın sıkıntılı maraton neden hala çözümlenmedi? Lütfen bizleride düşünün... Şu anda birçok arkadaşımızın hastanelerde iki üç sorumluluk görevleri var ve gayet başarılıdırlar. Bu başarılar görülmeli, insanlar hak ettikleri kadroların verilmesiyle onurlandırılmalı...

İlgililerin dikkatine diyerek, saygı ve selamlarımı sunuyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bu konu hakkında net bilgisi olan varmı. ya tamam ya devam biri desin artık

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sağlık bakanlığı mağdurları 2351 vhki kazananlar ne oldu atamalarımız haziranda yapılacakmı haberi olan varmı varsa yazsın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar sendikalarin bizimle işleri kalmadi artik onlar diyeceğini dediler sira bizde hizmetli gurubu arkadaşim yapilanin altinda kalmamak için ben sendikadan istifa ettim sira sizde bu bir izzeti nefis meselesidir özellikle 2351 için...