şafak sezer'in vodafone reklamı esra ceyhan'ı çıldırttı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Esra Ceyhan ile A'dan Z'ye programından esinlenilerek çekilmiş Vodafone reklam filmi Esra Ceyhan'ı kızdırdı.

897_75b30.jpg

Esra Ceyhan herşeyin birebir aynı olduğunu iddia ederek firmaya dava açmaya hazırlanıyor.

Zaman Gazetesi’nden Salih Zengin’in sorularını Pazar ekinde cevaplayan Esra Ceyhan, Vodafone’un son reklam filmi Uçan Adam Sabri reklamına veryansın etti.

Reklam filmindeki herşeyin birebir aynı olduğunu söyleyen Esra Ceyhan; "sunucunun boynundaki kolye bile benimkiyle aynı, avukatımla konuştum, asıl kırmızıyı şimdi görecekler" dedi.

İşte Zaman’dan Salih Zengin’in yaptığı röportajda o reklam ile ilgili bölüm:

- Vodafone’un yeni reklamında Şafak Sezer, sizin Kanal D zamanında yaptığınız bir programda uçan Sabri Bey’in aynısını taklit ediyor. Ne hissettiniz izlediğinizde?

Dekordan kostüme kadar her şey aynı. Benim sözlerimi taklit ediyor, oradaki kadının kolyesi bile aynı. Avukatımla konuşacağım durumu. Benim bu görüntülerle özdeşleşmem hoş bir şey değil. Esra Ceyhan faktörünü unutuyorlar. Ben de kırmızıyı devreye sokacağım. Asıl ’kırmızı’yı şimdi görecekler. O program anında tamamen sol tarafım uyuşmuştu, sırtımdan ter boşaldı. Adamın neler neler yapabileceğini kestirmeye çalışıyordum. Bir hamle sonrası TV tarihine damga vuran bir skandala dönüşebilir. Normal bir durum değildi. Sözleşmemize bakıp, avukatımla gerekli şeyleri gözden geçireceğiz

- Bu reklam teklifi size gelseydi?..

Bunu canlandırmak istemezdim. Olağan bir şey değil ki bu, programda birden gelişen bir olay oldu. Esra Ceyhan markasının sonucu olacak bir reklamda yer alırım ancak.

http://www.medyaradar.com/haber/gun...-vodafone-reklami-esra-ceyhani-cildirtti.html

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Senin mahkeme sonuçlanana kadar Reklam Çoktan Ulaşacağı Hedefe Ulaşır...

Hatta kampanya bile kalkar...

Sen de kıytırık bir tazminat alır yerine oturursun...

KIRMIZI

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
adı gündeme gelmiş kadının neyin peşinde daha :) reklam harika olmuş hemde

Demnesia

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Ablacım ağzını fazla açma kuş kaçar...

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
bos isler esra.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...