Sadece Oyuna Girince Çıkan Garip Ses Sorunu

Lyzerg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayarıma ses sistemi bağladım ve başlıkta da belirttiğim gibi normal pc de dolaşırken müzik dinlerken film izlerken hiç bir türlü ses sıkıntısı yok ama ne zaman bir oyuna girsem sinek vızıltısına benzer bir ses çıkıyor oyunu alta alınca ses kesiliyor tekrar girince aynı ses devam ediyor şuana kadar denediğim oyunlar h1z1 de arada bir çıkıyor lol de hep böyle witcher 3 te sadece diyalog kısımlarında bu ses oluşuyor ama kulaklıkla denediğimde böyle bir sorun yok

Not: Ses kasadan gelmiyor hoparlörden geliyor

Aedon

Profesör
Reaksiyon puanı
330
Arka portlarda yada ses yongasında cpu ya yük binince parazitlenme oluyor, çok takılmamak lazım.

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Hoparlör sistemindeki ses ayarını son seviyede bırakıp, Windows' un ses ayarını kullanıyorsan sorun yapabilir.

Lyzerg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arka portlarda yada ses yongasında cpu ya yük binince parazitlenme oluyor, çok takılmamak lazım.
Takılmamak elde değil baya yaz aylarında yatarken kafanın yanında sinek dolaşır gıcık olursun tam öyle bir durum

Hoparlör sistemindeki ses ayarını son seviyede bırakıp, Windows' un ses ayarını kullanıyorsan sorun yapabilir.

Dediğini denedim o ses gelmiyor artık nasıl fark edemedim anlamadım gitti D: çok teşekkürler yardımın için ama anlayamadığım kısım neden sadece oyunlarda oluyor müzik dinlerken film izlerken olmuyor

Son düzenleme:

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
hoparlör ne marka,model? benim kiler de son ses açık ses kontrolü md3012'de subwoofer'da ...
v2-64780-2_medium.jpg
mikado-md-3012-2-1-multimedia-speaker_3923_3.jpg

Lyzerg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hoparlör ne marka,model? benim kiler de son ses açık ses kontrolü md3012'de subwoofer'da ...
benim ses sistemi eski biraz D: ismi skyworth vpa-747 diye geçiyor dediğim gibi müziklerde hiç sıkıntı yok tek oyunlarda sıkıntı çıkıyordu ama yukarıda @SwateR arkadaşımızın dediği gibi yapınca bir sorun kalmıyor

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
böyle abudik şeyleri nerden buluyorsunuz?