kullanx305cx30501.2
Öğrenci
Elimle saç diplerini kaşıyınca tırnaklarımın arasına küçük beyaz şeyler geliyor normalde sert ama saçımı yıkarken kaşıyınca o beyaz şeyler bu sefer yumuşak oluyor. Saçlarım da dökülmeye bunun çözümünü bilen var mı?
kaç yaşındasın? eğerki 35 altıysan sıkıntı olabilirElimle saç diplerini kaşıyınca tırnaklarımın arasına küçük beyaz şeyler geliyor normalde sert ama saçımı yıkarken kaşıyınca o beyaz şeyler bu sefer yumuşak oluyor. Saçlarım da dökülmeye bunun çözümünü bilen var mı?
17 yaşındayımkaç yaşındasın? eğerki 35 altıysan sıkıntı olabilir
şuan adını unuttum ama şey karşıtı şampuanlar vardı adını hatırlamıyorum(bit değil)17 yaşındayım
kepekten bahsediyorsan kepek olduğunu sanmıyorumşuan adını unuttum ama şey karşıtı şampuanlar vardı adını hatırlamıyorum(bit değil)
evet kepekten bahsediyorum; eğer kepek değilse doktora görünebilirsinkepekten bahsediyorsan kepek olduğunu sanmıyorum
Çok normal. Geçer merak etme.Elimle saç diplerini kaşıyınca tırnaklarımın arasına küçük beyaz şeyler geliyor normalde sert ama saçımı yıkarken kaşıyınca o beyaz şeyler bu sefer yumuşak oluyor. Saçlarım da dökülmeye bunun çözümünü bilen var mı?
Kepektir büyük ihtimal yine de doktora görünmelisiniz.Elimle saç diplerini kaşıyınca tırnaklarımın arasına küçük beyaz şeyler geliyor normalde sert ama saçımı yıkarken kaşıyınca o beyaz şeyler bu sefer yumuşak oluyor. Saçlarım da dökülmeye bunun çözümünü bilen var mı?