Merhaba dostlar.ben 19 yasında minyon tipli az bucuk yakısıklı sayılcak bir gencim.aklımda saçımı boyatmak gibi bir düşünce yoktu ilk başta sadece kestircektim.sonra “gencliğimde yapmicamda 30 yasındamı yapıcam”dedim.ve boyattım.gri-beyaz karısımı bisey.öncelikle söylemem lazım ki biz ardahanlı yani doğunun doğusı bir aileyiz.yani 2 günden beri yakınlardan aldıgım tepkiyi siz düsünün.herneyse konuyu uzatmalı anlatıcam ki iyi anlayın.o gün eve geldim annem ve kızkardeşim çok şaşırdı.kardeşim benim kafadan olduğı için beğendi.annem notrdu.annem hemen babama fotomu atmıs babamsa sansıma alkollüymüş.bana küfür hakaret dolu bir telefon actı ardından mesaj.kuzenlerim dısarı cagırdı olaydan habersiz onlarda negativ yorumlar salladı.eve geldim babam yüzüme bile bakmıyor .söyliyim benim hyatta en değer verdiğim insanların basında üstü gizli olsada babamdıf.yani çok belli etmem ama öyle.ve ben bu tavırı anlarım ama sanki oğlum öldü tarzı seyler bilemedim.yani ben saçımı değiştirdim kişiliğimi değil li.çevreden olumsux yorum gelcek diyemi düşünüyor nedir.benim oğlum olsa ben karısmam vallahi çünkü karısırsam bunlara onun kişisel özgürlüğünü elinden almış olurum.o zaman kendimiz için değil hep başkaları ne dicrk diye yaşayalım.belkide ben avrupai kafadayım onun tarzı uymuyor.ayrıca belirtmek isterim ki hepimiz adına insanlat eğer birisini yargılıyorsa önce o konu hakkınfa bilgi sahibi o konu yaşamaları gerekir .mesela hamile bir kadını kilo aldığı için yargılarsak ona haksızlık etmiş oluruz çünkü onun ne yaşadığını bilemeyiz.son olarak benim çevremdeki bazı insanlar bilinç altında kıskanıyorlar diye düşünüyorlar .eğer yapmadığın bir şeyi başkası yapıyors pürüz bulursum.o nedenld sırf bu olay yüzünddn ilişkimi azaltıcaö.BİRDE KABUL ETMİYORLAR YA KARDEŞİM DELİRİYORUM.NİÇİN BÖLE DİYOSUN DİYORUM TIK YOK.
EVET ARKADAŞLAR SİZ NE ÖNERİRSİNİZ BU DURUMDA SİZ NE YAPARDINIZ .ÖNERİNŞZ GÖRÜŞÜNÜZ VARMI ? YAPICI YORUMLARA HER ZAMAN AÇIĞIM
EVET ARKADAŞLAR SİZ NE ÖNERİRSİNİZ BU DURUMDA SİZ NE YAPARDINIZ .ÖNERİNŞZ GÖRÜŞÜNÜZ VARMI ? YAPICI YORUMLARA HER ZAMAN AÇIĞIM