• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Sabri'ye yol göründü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rapchy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Sarı-Kırmızılı yönetim, son olarak Fenerbahçe derbisinde ortamın gerilmesine sebep olan Sabri Sarıoğlu'nu takımdan gönderecek.

sabri-uclu.jpg

Şampiyonluk yarışından uzaklaşan Galatasarayımız, önümüzdeki sezonun yapılanmasına erken başlayacak. Sarı-Kırmızılı yönetim, son olarak Fenerbahçe derbisinde ortamın gerilmesine sebep olan Sabri Sarıoğlu'nu takımdan gönderecek.

G.Saray-F.Bahçe derbisinin gergin geçmesinde Lugano ile birlikte Sabri Sarıoğlu büyük rol oynadı. Hakem hatalarına sürekli itiraz eden, Emre Belözoğlu'nun boğazını sıkan Sabri, iki takım oyuncularının gerilmesine sebep oldu. Fair-play ruhuna aykırı hareket eden genç oyuncunun bu hareketlerinin Başkan Adnan Polat'ı da çileden çıkardığı öğrenildi. Derbiden sonra soyunma odasına giden Başkan Polat'ın Sabri'ye sert bir dille, "Neden taraftarları galeyana getirecek hareketler yapıyorsun? Senin yüzünden derbi maç gerildi. Her maçta bu tür hareketler yapıyorsun." diyerek sert bir dille uyardığı öğrenildi.

Sabri, geçtiğimiz dönemlerde de bu hareketleri sebebiyle iki kez kadro dışı bırakılmıştı. Teknik Direktör Feldkamp döneminde takım ruhuna aykırı hareketleri yüzünden Sabri, satış listesine konulmuştu. Devre arasında talibi çıkmayan genç oyuncunun takımda kalmasını, Hakan Şükür başta olmak üzere Sarı-Kırmızılı oyuncuların araya girmesi sağlamıştı. Teknik Direktör Skibbe döneminde de 5-1'lik Kocaelispor maçından sonra Sarı-Kırmızılı yönetimin Sabri Sarıoğlu'nu yine kadro dışı bıraktığı öğrenildi. Ancak göreve gelen Bülent Korkmaz'ın Sabri'yi affederek yeniden takıma aldığı bildirildi.

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
sabri kaç defa kadro dışı kaldı galatasarayda, iyi oyuncu ama hareketlerine dikkat etmesi gerekiyor. yazık oldu!

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
160
Bence hiçde yazık olmadı.Aksine futbolumuz kurtuldu.Darısı tüm futbolculukla alakası olmayan diğer futbolcuların başına!

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Aşırı hırsı başına dert oldu iyi yönde kullanabilseydi çok iyi bi futbolcu olabilirdi maç 90 değil 190 dk olsa yine depar atabilecek bi futbolcuydu ama taraftarda bir türlü ısınamıştı ümit karan , lincoln , linderoth ile birlikte büyük ihtimal gönderirler

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Hala sakat o tekrar ameliyat olmuştu ülkesinde bi takıma gidecekmiş

jascuha

Asistan
Reaksiyon puanı
1
sabri kaç defa kadro dışı kaldı galatasarayda, iyi oyuncu ama hareketlerine dikkat etmesi gerekiyor. yazık oldu!

İyi oyuncumu? ya sen futboldan anlamıyorsun yada maç falan izlemiyorsun ben koyu galatasarlıyım ve sabrinin bu takımdan bir an evel gonderilmesini istiyorum adam yılalrdan beri orta açmasını öğrenicek bizde görücez...

balcis

Doçent
Reaksiyon puanı
0
sabri denen şahıs, gerek futbol, gerekse centilmenlik ( yani saha içindeki insanlık ) ve karşı takım oyuncusuna davranışlarıyla bir insanın olabileceği en kötü örnektir gözümde.

hırslı futbol derken bunun ucunu futboldan kaçırıp işi terbiyesizliğe dökmek, rakibe sert girmenin sınırını çizemeyip neredeyse kasıtlı denebilecek hareketlerle sakatlıklara davetiye çıkarmak, saha içinde futbolcuların birbirlerine kızdıkları durumda yine hiç bir fren koymayıp fiziksel şiddete başvurmak gibi marifetleri mevcut kendisinin.

futbol olarak ise ayrı bir rezalet, onu galatasaraylı arkadaşlar yazsınlar bizahmet. onlar çekiyor yıllardır.

bir futbol izleyicisi olarak diyorum ki allah sabri gibi adamı rakip takımıma vermesin. amin.

Tsunmys

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Beşiktaş alsında kurtulalım bizde bu serseri mayından.

recai888

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İki kere kadro dışı bırakıldı. Birinde F.terim diğerinde de bülent kurtardı ama artık İS-TE-Mİ-YO-RUZ seni... Git amerika da beyzbol falan oyna, zaten o vuruş yeteğiyle anca o sporda tutunabilirsin...

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Sabrinin Gönderilmesi Bence Çok Saçma... Tek Gönderilecek Varsa O Da Lugano Hatta Futbolu Bıraksın... Vatana Millete Hayırlı Olur. Adam Gibi Oynayamadı Fenerbahçe Arda'nın Dediği Gibi '' Saygıda Kusur Etmeyiz''

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Yahu 1000 tane sut cekmiş 900 dısarda 99 u kaleyi tutmus 1 i gol olmuş bu onu iyi futbolcumu yapar

Orta içinde aynı şey geçerli

suphi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İkinci Fatih Terim dönemindeki Bursa-Galatasaray maçında tanımıştık kendisini.Bitmek bilmeyen enerjisi ve uzaktan attığı güzel golle Hagi'li Bursa karşısında bir puanı getiren adam olması, her Galatasaraylıda olduğu gibi bende de heyecan yaratmıştı.Ama Sabri kendisinden beklenilen gelişmeyi sağlayamadı.Orta sahanın sağında, sağ açık diye tabir edilen bölgede oynamasına rağmen çalım ve orta yeteneği çok kötü, şutları ise isabetsizdi.Gençti, gelişir diye bekledik, gelişemedi.Sonra Uğur Uçar sakatlandı defansın sağına çekildi Sabri.Kötü grafiğini burda da sürdürdü, buna rağmen Galatasaray'da ve Milli takımda oynamaya devam etti.
Futbol yeteneğinin kısıtlı olması kadar, sinirli yapısı ve her pozisyonda hakeme itiraz eden tavırları insanlarda antipati uyandırdı.
Bursaspor maçında son dakikalarda 86 metre sürdüğü topu kaleci Ömer'in üzerinden aşırtıp attığı golle dünya medyasının bile ilgisini çekmiştir.
Bu gol dışında somut bir katkısını hatırlamadığım Sabri'den kurtulabilmek, Uğur Uçar'ın iyileşmesine bağlı.Umarım bir an önce iyileşir de bizi bu Sabri illetinden kurtarır.

calvus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence de ıyı oldu herkes tasıdıgı formanın hakkını versın agarlıgını bilsin .Pazarlık donemı geldımı hepsı kaplan kesılıyo ama sahada kedi gibiler

PRoMeTuS

Profesör
Reaksiyon puanı
5
İkinci Fatih Terim dönemindeki Bursa-Galatasaray maçında tanımıştık kendisini.Bitmek bilmeyen enerjisi ve uzaktan attığı güzel golle Hagi'li Bursa karşısında bir puanı getiren adam olması, her Galatasaraylıda olduğu gibi bende de heyecan yaratmıştı.Ama Sabri kendisinden beklenilen gelişmeyi sağlayamadı.Orta sahanın sağında, sağ açık diye tabir edilen bölgede oynamasına rağmen çalım ve orta yeteneği çok kötü, şutları ise isabetsizdi.Gençti, gelişir diye bekledik, gelişemedi.Sonra Uğur Uçar sakatlandı defansın sağına çekildi Sabri.Kötü grafiğini burda da sürdürdü, buna rağmen Galatasaray'da ve Milli takımda oynamaya devam etti.
Futbol yeteneğinin kısıtlı olması kadar, sinirli yapısı ve her pozisyonda hakeme itiraz eden tavırları insanlarda antipati uyandırdı.

Bu gol dışında somut bir katkısını hatırlamadığım Sabri'den kurtulabilmek, Uğur Uçar'ın iyileşmesine bağlı.Umarım bir an önce iyileşir de bizi bu Sabri illetinden kurtarır.

ah o konya maçı uğur sakatlanmasa bu adamdan da kurtulcaktık.. sağ kanatta o kadar sorun da yaşamıycaktık.. Kelebek etkisi gibi oldu yaf..

hakki900

Asistan
Reaksiyon puanı
1
beşiktaşı ne karıştırıyorsunuz araya yok sekiz falan hepiniz rezilsiniz işte daha ne çatıyorsunuz başkalarına

Red-White

Asistan
Reaksiyon puanı
0
gıcık olduğum oyunculardan biriydi zaten. centilmen sporcu nasıl olunur gitsin öğrensin sonra tekrar oynar belki gs de.

Berduşşş

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Suç Sabri'nin mi yani ayıptır bee,Ne FB Ne GS Suçludur,hakemin yönetimi derbiyi mahfetmiştir,yine Türk Hakemleri maçın önüne geçmeyi başardı...

martial

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Suç Sabri'nin mi yani ayıptır bee,Ne FB Ne GS Suçludur,hakemin yönetimi derbiyi mahfetmiştir,yine Türk Hakemleri maçın önüne geçmeyi başardı...

Öncellikle yanlış bilmiyorsam kalın yazı yazmak forum kurallarına aykırıdır.Sen Sabriyi halen savunuyorsan ben sana başka birşey demiyorum.Hakem az bile yapmış ben olsam 7-8 kırmızı kart çıkarırdım ne yani onlar kavga etsin hakem kart vermesin. Ayrıca hakemi olaya kattığım için pardon. Çünkü konu farklı arkadaş hekemi konuya dahil ettiği için yazmak istedim.

EnziM

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Sabrinin defans oyuncusu olup çektiği şutları, attığı golleri, attırdığı golleri atağa katkısını görmezden gelmek futbol cahilliğidir.

Başka bir takıma vermek bence kötü bir fikir. Galatasaray'ın paf takımına yollasan gider sabri sesi çıkmaz. Bu tür cezalar vererek futbol olarak değil ama kişilik olarak geliştirebilir diye düşünüyorum.

Berduşşş

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncellikle yanlış bilmiyorsam kalın yazı yazmak forum kurallarına aykırıdır.Sen Sabriyi halen savunuyorsan ben sana başka birşey demiyorum.Hakem az bile yapmış ben olsam 7-8 kırmızı kart çıkarırdım ne yani onlar kavga etsin hakem kart vermesin. Ayrıca hakemi olaya kattığım için pardon. Çünkü konu farklı arkadaş hekemi konuya dahil ettiği için yazmak istedim.
Yav ben Sabri'nin suçu yok demedimki,yani genel olarak bir baksana bunların olmasının sebebi Sabri'mi,doğru düzgün futbolmu oynandı sahada...Suç tabiki hepsinde ama sadece Sabri'ye yüklenilmesi yanlış,En Büyük Suçluda Hakemdir,yönetiminden dolayı...

ilgicekici

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Galatasaray taraftarı olarak, Sabri'den hiç hoşlanmıyorum. Herşeye isyan eden, top taça çıkınca hakeme bağıran, durmadan el-kol hareketleri yapan, agrasif, doğru düzgün konuşmasını bilmeyen, hiç bir kültürü olmayan, sadece enerjisiyle oynayan bir oyunucuyu istemiyorum açıkcası.

Yıllardır Galatasaray'da oynayan biri hala nasıl kendini gelişitiremez anlayabilmiş değilim. Hiç mi düşünmüyor, bu taraftar bana bu konuda sitem ediyor, böyle agrasif davranmam basında çok yer alıyor birazcık kendime çeki düzen vereyim diye.

Son olaylar iyice bardağı taşırdı. Artık gitsin Galatasaray'dan hatta Türk futbolundan. Tabi bir tek Sabri değil, onun gibi davranan bütün futbolcular gitsin ya da akıllansınlar!

Asıl sorun futbolculuğu değil zaten. Onu istememek futbol cahilliğiyle ilgili değil. Önemli olan insanlık, adamlık, saygı, terbiye. Onun gibi oynayan kimse yok mu? Sonuçta Galatasaray'da oynuyor, o golleri ve ortaları yapsın mümkünse. Sırf bir kaç tane gol attı diye bu yaptığı terbiyesizliklere tahammül etmek artık imkansız.

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,165
Sabriyi mahalle maçında oynatmam ben :D Galatasarayda da ne işi var hala anlamıyorum. Gitsin tabi

mustifanci

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Sabrinin defans oyuncusu olup çektiği şutları, attığı golleri, attırdığı golleri atağa katkısını görmezden gelmek futbol cahilliğidir.

Başka bir takıma vermek bence kötü bir fikir. Galatasaray'ın paf takımına yollasan gider sabri sesi çıkmaz. Bu tür cezalar vererek futbol olarak değil ama kişilik olarak geliştirebilir diye düşünüyorum.

heralde fenerbahçelisin bende fenerli olsam aman sabriyi satmayın derdim:D:D:D