Sabit hatlara sınırsız arama 10 ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan uma350
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Merhaba dostlar.Bir konuda sizin deneyimlerinize ihtiyacım var.Bir site var bu siteden indirilen uygulama ile aylık 10€ karşılığında sabit hatlara sınırsız arama yapılabiliyormuş.Tam olarak detayları bilmiyorum ama kullanmadan önce size bir danışayım dedim.Daha önce göreniniz duyanınız bileniniz varsa lütfen bilgilerinizi esirgemeyin dostlar.Teşekkür ettim şimdiden.Konu yanlış yerde büyük ihtimal ama nereye açacağımı bilemedim , kusuruma bakmayın.iyi forumlar :flowers:

http://www.voipwise.com/en/index.html

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
abi bir bilgim yok konu hakkında ama ne olur ne olmaz bence güvenemem ben senin yerinde olsam

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Ya aslında şöyle bir durum var bu programı geçen sene bir arkadaş kullanmış.Bu sene de bir bayan arkadaşım bir görüşme de yapmış bu programla.Tabi kayıtlı bir kullanıcının nickiyle yaani önceden ödeme yapılmış ama tabi bendeki huy işte eşşeği illa sağlam kazığa bağlamak istiyorum. :)

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Ben olsam SKYPE den şaşmam....Hemen hemen onunla aynı ücretler....

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Skype da sınırsız görüşme yok sanırım sabit bir ücrete yoksa yanılıyor muyum? Benimde içime pek sinmiyor ya bilmiyorum :)

MadeInHeaven

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bildiğim kadarıyla belli başlı ülkeleri arayabiliyorsun gayet sağlıklı bir şekilde görüşüyorsun yani sorun olmuyor benim dediğim pro.nonoah çalıştığım yerdeki insanlar bunu kullanıyorlardı çini filan arıyorlardı ve adam çatır çatır görüşüyordu yani para veriyorsun hizmet alıyorsun zaten yasal site bunlar . . .

cozar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
voipwise le voipbuster hemen hemen aynı siteler (gibi bana göre) çünkü tüm içerikleri fiyatları uygulamaları aynı, voipwise da aylık 10$ alıyorsun haftalık 120dk sabit hatlara (sitede ücretsiz yazan ülkere sadece, her ülke değil) bedava arama yapıyorsun, haftalık 120dk dolduğunda hesabınızdaki paradan düşüyor.benim bildiğim kullandığım bu kadar.

bukalemon

Asistan
Reaksiyon puanı
0
belli başluı ülkeler aranabiliroyr diye biliyorum