Sabit Disk,SSD Hakkında

LuciferMorningstar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Öncelikle hepinize selamlar dostlar bugün sizlere bir sorum olacaktı.Ben Lenovo laptop kullanıcısıyım ancak cihazımın HDD'si şişti ve işlem göremez hale geldi bunun üzerine bende yeni bir disk almaya karar verdim ancak Hard Disk mi yoksa SSD mi alsam bilemedim SSD lerin daha hızlı olduğunu duymuştum bana 150 300 lira arasında bir SSD önerirseniz çok mutlu olurum aynı seviyelerede ve performansı yüksek bir HDD varsa oda kabulümdür

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550
Bütçe çok düşük, çok kapasite istiyorsan hdd alabilirsin yok ben hdd den bıktım artık hız istiyorum diyorsan james donkey 240 gb ssd işini görebilir bi süre...

Logithx

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,104
Bu bütçe seviyelerinde en fazla 240 gb ssd alırsın bana yeter diyorsan alabilirsin ama yetmez diyorsan hard diske yönelmelisin..

LuciferMorningstar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bu bütçe seviyelerinde en fazla 240 gb ssd alırsın bana yeter diyorsan alabilirsin ama yetmez diyorsan hard diske yönelmelisin..
Yorumun için sağol dostum bende 240 gb yeterli olur diye böyle bir bütçe verdim önerebileceğin bir model var mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bütçe çok düşük, çok kapasite istiyorsan hdd alabilirsin yok ben hdd den bıktım artık hız istiyorum diyorsan james donkey 240 gb ssd işini görebilir bi süre...
Sağol Dostum.Bütçeyi zaten 240 GB olması için bu kadar düşük yazdım.Bu SSD'yi format attırmak için götürdüğümüz bir servisten edinebilir miyim ?

Logithx

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,104
Samsung 860 evo 250 gb ssd öneririm fiyatı 305 ile 325 tl arasında değişiyor bütçeni yükseltemiyorsan kingston uv500 öneririm..

Emir Aydın

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,635
Benim tavsiyem de samsung olur.SSD tarafında çok kaliteli bir marka.