Sabır

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hellish
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hellish

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Sabrın ne olduğuna değinelim istedim bu gün. Neye sabır deriz, sabretmek nasıl olur; özetle bakalım. Sabır öncelikle iyi bir huydur. Misal, öfkelenmemek sabırdır. Beklemek ve ümit etmek sabırdır. Sevmediğimiz bir şeye dayanıyorsak sabrediyoruzdur. Acıya dayanmak ta böyle. Oruçluyken açlığa dayanıyorsak sabrediyoruzdur. Dua ederken ve isterken de öyle. Allah’tan yardım isteyişimizdir sabır. Allah’a güvenişimizdir. Sabreden selamete ermekle müjdelenir. Affolunacaktır, sevilecektir. Sabır da bir çeşit sınavdır. Ve Allah sabredenlerle beraberdir. Sabırlı olabilmemiz dileğiyle…

Alıntı

Chimera Not :
Paylaştığınız konularda alıntı adreslerini belirtmeyi ihmal etmeyiniz ve unutmayınız..!!

JuLiuSiuS

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Bencede sabır herşeyden daha önemli.Haksız olduğumuz durumlar dışında herşeye hemen atlamamalı,sabretmeliyiz.Eninde sonunda o durumun emin olduğumuz gibi karşımıza istediğimiz sonuçla gelecektir.

-BeSTe-

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Sabır ne demek ??? BUnu benden başka daha kim iyi bilebilir ki ???
Aslında bence sabretmek iyi birşey ama birşeyin olmasını çok istiyorsam ??? Nasıl sabredicem ??? Hep bu soruyu sormuşumdur ... Ama hepte şöyle olmuştur sabretmem sabır da neymiş yahhuu :) dediğim zaman hiç istediğim şey olmadı ama zamanla sabretmeyi öğrendim baktım sabretmeyincede olmuyor sabrettim ve oldu .. Aynı Sabreden dermiş muradan ermiş .... gibi ^^
Sabredin ve şükredin istedikleriniz olur ama sabretmek için ve ya şükretmek için yapmayın bunu İsteyin !!!! ;)

iol99

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Sabırr... Başka çare yok zaten.. Sabret ve bekle ve umut et.. Sabret..

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8
Sabır sabır nereye kadar ki... Hiç sabırlı biri değilimdir. Zzz

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Dua + zaman : sabır