Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ya harika bir ulaşım aracı gercekten!!!
Bu tren Fransa'daydı sanırım...Normalde maksimum hızı 509 km/sn.Ama burda 501 yapıo en fazla...Belki baska ülkedede olabilir ama Dünya'da ilk ve tek olarak Fransa'da oldugunu biliyorum...
Atatürk yok diye sahip olamaz mıyız? Atatürk bazı şeyleri bazı kimselere emanet etti. En önemlisi de "gençler"
Böyle hayıflanmak yerine biz işin bir ucundan tutsak?
Yani birimiz mühendis olsa, birimiz matematikçi, fizikçi olsa vb. Bu tür projeleri yapamaz mıyız? Biz kendimize yapamıyorsak o zaman çocuklarımızı o yönde yetiştirelim. Atatürk'ün bıraktığı emanetleri iyi koruyamamışız demek ki! Bu konuda suçlanacak olan devlet veya hükümetler değil, halktır. (Devletin de halkın amcasının oğlu olduğunu unutmayın)
atatürk erken öldü felsefesini tam kavratamadı.o da biliyordu birgün öleceğini ama erken öldü.mantığı anlasalardı bugün çok daha ilerde idik ama şu halimize bak.3 kıtaya hükmetmiş bir devlet böyle mi olmalı.bizden sonra kurulan devletlere bir bakın bizim kaç yıl ilerimizde.böyle siyasatçilerle bir iş yapılmaz.köklü rejimler lazım.
Hala siyasetten dem vuruyorsun Güzel kardeşim, yapılmıyor çünkü kimse yapmıyor. Atatürk yaşasaydı bu trenleri kendisi mi yapacaktı? Atatürk miras bıraktı, mirası alması gereken biziz. Eğer onu anladığımızı söylüyorsak biz bir şeyler yapacağız. Kafama taş çarptı aman bu devleti Allah bildiği gibi yapsın gibi düşüncelerle nereye kadar gidebiliriz? Ayrıca üç kıtaya hükmetmiş olarak övündüğün devletle Atatürk'ün kurmuş olduğu devlet tamamen zıt, dikkatini çekerim. Köklü akıllanma lazım rejimden önce. Çünkü akıl olmazsa rejim de çöker devlet de.
Ne kadar 501 Km yazıyor olsada göstergede Sanki geçişlerde daha yavaş Gibi geldi yani 200'e yakın giden bir arabanın yanımızdan geçermişseni Gibi İdi ben Pek İnanmadım.
Ayrıca Yukarda yine bi Polemic kokusu Aldım, Ancak Girmeye gerek yok zaten arkadaşlar açıklamış vaziyeti