Saataldim.net

Desmeon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar arkadaşlar ben bu site hakkında bilgisi olanlardan yardım isteyecektim.
Dolce Gabbana DW0734 Erkek Kol Saati

Linkteki saati almayı düsünüyorum fakat site hakkında bilgim yok. Şimdiden teşekkürler iyi forumlar..

geek Mortalite

Asistan
Reaksiyon puanı
117
Hiç bir bilginiz yoksa site hakkında hiç bulaşmamanızı tavsiye ederim çünkü benimde asılsız sitelerde başıma çok şey geldi site hakkında bir bilgim yok zaten duyulmuş bir site olsa illaki duyadık hiç bulaşma derim sonuçta o saat bir tek o sitede satılmıyor.

Desmeon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cevabın için teşekkürler fakat başka sitelerde stok yok olsada aşırı yüksek fiyatlarda bulunduğu için bu siteden almak istemiştim:)
Site hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim..

geek Mortalite

Asistan
Reaksiyon puanı
117
Cevabın için teşekkürler fakat başka sitelerde stok yok olsada aşırı yüksek fiyatlarda bulunduğu için bu siteden almak istemiştim:)
Site hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim..
Zaten bu sitede fiyatın diğer sitelere nazaran düşük olmasının seni kıllandırması gerektiğini düşünüyorum, ayrıca bütün sitelerde bitip de bu sitede kalmış olması sencede biraz ilginç değilmi demekki birileri birşey biliyorda burdan alışveriş yapmıyor ve birileride birilerini dolandırmak istiyorki her yerden düşük fiyata satıyor benim düşüncelerim ben olsam 50 lira daha fazla verip bildiğim yerden almayı tercih ederdim hayırlı forumlar.

Desmeon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu siteden alışveriş yapan varsada yorumlarını okumayı isterim.