Saat tamiri

Mate40pro

Doçent
Reaksiyon puanı
148
Merhaba dostlar

Babamdan kalma bir saatim var. Kendisi vefat etti. Bana da tek o yadigarı kaldı ama biraz hor kullanmış babam cam kırık yelkovan akrep saniye vs yok bunu nerede tamir ettirebilirim veyahutta tamiri olur mu yani bir yolu varsa maaliyeti umrumda değil maksat çalışsın varsa yazarsanız sevinirim saat kol saati bu arada köstekli değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Maaliyeti önemsiz ama net tutarı da yazarsanız sevinirim netden baktığıma göre uygun cam kesilebiliyormuş ona uygun yelkovan akrep vş de bulunabilirmiş inşallah tabi

Dora

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,807
Maliyet vermek zor. Sadece cam bile takılacak olsa onun çeşitleri var. Güzel bir saatçiye gidersen yardımcı olur. Elbette yenilenir saatin için rahat olsun.

Mate40pro

Doçent
Reaksiyon puanı
148
Maliyet vermek zor. Sadece cam bile takılacak olsa onun çeşitleri var. Güzel bir saatçiye gidersen yardımcı olur. Elbette yenilenir saatin için rahat olsun.
Çok sağol reis içime bir rahatlık geldi zaten bakalım bugün gidecem 2 3 saatciye inş

KamtariR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,897
Saat eğer quartz sistemli ise parçası bulunur, orijinal olmasa da bir şekilde halleder saatçiler. Ama mekanik saat ise, modeli de eski ise zor olabilir.

Mate40pro

Doçent
Reaksiyon puanı
148
Saat eğer quartz sistemli ise parçası bulunur, orijinal olmasa da bir şekilde halleder saatçiler. Ama mekanik saat ise, modeli de eski ise zor olabilir.
Aynen mekanik zor biliyorum dedem den kalma köstekli saat vardı ilk kösteklilerden baya değerliydi benim için t.c.d.d yapımı ona aradım zaten adam sınırlı satılmış bu nasıl bulayım dediydi ? kurmalı ya
Bu saat normal pilli saat