S9 plus mı Note 8 mi

Eren 43

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
Sn. Hakkı Alkan S9 plus mı alayım Samsung note 8 mi ?

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639
Bütçeniz ne kadar? İkisi arasından galaxy s9 plus öneririm.

Aykovsky

Öğrenci
Reaksiyon puanı
72
Note serisi Samsung'ta alınabilir en iyi seri abi gerisi tartışılır :)

Eren 43

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
Bütçeniz ne kadar? İkisi arasından galaxy s9 plus öneririm.
Bütçem 4000 - 4500 tl civarında benim için önemli olan batarya, kamera (fotoğraf- video) performansı gibi konular önemli
Mesaj otomatik birleştirildi:

Note serisi Samsung'ta alınabilir en iyi seri abi gerisi tartışılır :)
Batarya konusunda memnun eder mi peki sabah evden çıkıp gün sonuna kadar şarjı memnun eder mi ayrıca kamerası tatmin eder mi ?

Aykovsky

Öğrenci
Reaksiyon puanı
72
Bütçem 4000 - 4500 tl civarında benim için önemli olan batarya, kamera (fotoğraf- video) performansı gibi konular önemli

Batarya konusunda memnun eder mi peki sabah evden çıkıp gün sonuna kadar şarjı memnun eder mi ayrıca kamerası tatmin eder mi ?
Powerbank ile dolaşır mısın bilemem.. Tamamen senin kullanımın başkan, bu konuda net birşey diyemem..

Eren 43

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639

Galaxy S10e öneririm. Bataryası çok iyi olmasada oyun oynamazsanız günü rahatlıkla çıkarır. Kamerası çok iyi s10/s10 plus ile aynı ve bu fiyattaki en iyi video performansına sahip cihaz.

Eren 43

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
Galaxy S10e öneririm. Bataryası çok iyi olmasada oyun oynamazsanız günü rahatlıkla çıkarır. Kamerası çok iyi s10/s10 plus ile aynı ve bu fiyattaki en iyi video performansına sahip cihaz.
Batarya konusunda oyun oynayan birisi değilim. Telefon görüşmeleri, internette gezinme, sosyal medya kullanımı beklentilerim. S10 e ile Note 8 arasında kaldım en mantıklısı S10 e sanırım. Kamera performansı da her iki cihaz da güzel geldi inceleme videolarında arada kaldım

Galaxy S10 kullanıyorum. Kamera olarak (telephoto lensi s10e de yok) s10e ile aynı. Kamera ve video performansından çok memnunum
S10 e mi alayım S10 mu hangisi daha iyi batarya kamera performansı noktasında ?

DKN NZY

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,183
Batarya konusunda oyun oynayan birisi değilim. Telefon görüşmeleri, internette gezinme, sosyal medya kullanımı beklentilerim. S10 e ile Note 8 arasında kaldım en mantıklısı S10 e sanırım. Kamera performansı da her iki cihaz da güzel geldi inceleme videolarında arada kaldım

Note 8 in şarj ı berbat @Tttunahan kullanıyordu

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639

S10 ve s10e kamera performansı olarak nerdeyse aynı ama zoom performansında Galaxy S10 daha iyi. S10 nun bataryası 1 günü rahat çıkarıyor ve 6-8 saat ekran süresi veriyor. S10 nun pil performansı s10e den daha iyi.

Aynen.Note 8 daha eski bir cihaz ve s10e hertürlü daha iyi.

Eren 43

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
S10 ve s10e kamera performansı olarak nerdeyse aynı ama zoom performansında Galaxy S10 daha iyi. S10 nun bataryası 1 günü rahat çıkarıyor ve 6-8 saat ekran süresi veriyor. S10 nun pil performansı s10e den daha iyi.

Aynen.Note 8 daha eski bir cihaz ve s10e hertürlü daha iyi.
Çok teşekkürler, sağolun ??

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Telefonu 2 yıldır kullanıyorum batarya haliyle öldü ama s10 e de bataryada rezalet durumda ama işlemci ve kamera gibi konularda s10e daha iyi ama ben şuan alacak olsam ikisinide almazdım s9 plus alırdım büyük ekran seviyorum s10e çok küçük geldi elime

Eren 43

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
S10 e veya S10 almak daha mantıklı o zaman note serisi bataryası iyi diyenler de var o zaman note serisinden vazgeçmek gerekecek

Telefonu 2 yıldır kullanıyorum batarya haliyle öldü ama s10 e de bataryada rezalet durumda ama işlemci ve kamera gibi konularda s10e daha iyi ama ben şuan alacak olsam ikisinide almazdım s9 plus alırdım büyük ekran seviyorum s10e çok küçük geldi elime
S10 e daha iyi diyenler de var karar veremedim batarya benim için önemli kullandığım cihaz ıphone 5s

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Sn. Hakkı Alkan S9 plus mı alayım Samsung note 8 mi ?
Ikisi arasında S9 plus.Ben senin yerinde olsam S10e alırdım.S10e batarya dışında her konuda beklentileri fazlası ile karşılayan bir cihaz.Bataryası çok iyi olmasada sağlam ayar çekerek yeterli seviyeye getirebilirsiniz.

Eren 43

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
Ikisi arasında S9 plus.Ben senin yerinde olsam S10e alırdım.S10e batarya dışında her konuda beklentileri fazlası ile karşılayan bir cihaz.Bataryası çok iyi olmasada sağlam ayar çekerek yeterli seviyeye getirebilirsiniz.
Oyun oynamıyorum. Normal günlük kullanımda sosyal medya, internette gezinme, telefon görüşmesi 1 günü çıkarır mı bataryada

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Oyun oynamıyorum. Normal günlük kullanımda sosyal medya, internette gezinme, telefon görüşmesi 1 günü çıkarır mı bataryada
Içiniz rahat olsun.Bu kullanım senaryosunda 1 günü rahat çıkartır.S10e yi aldınız diyelim.Batarya beklentilerinizin biraz altìnda kaldı.Konu açarsanız bataryada hangi ayarları yapmanız gerektiğini size anlatırız.

Eren 43

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
Içiniz rahat olsun.Bu kullanım senaryosunda 1 günü rahat çıkartır.S10e yi aldınız diyelim.Batarya beklentilerinizin biraz altìnda kaldı.Konu açarsanız bataryada hangi ayarları yapmanız gerektiğini size anlatırız.
Çok teşekkürler sağolun ??