Bütçem 4000 - 4500 tl civarında benim için önemli olan batarya, kamera (fotoğraf- video) performansı gibi konular önemliBütçeniz ne kadar? İkisi arasından galaxy s9 plus öneririm.
Batarya konusunda memnun eder mi peki sabah evden çıkıp gün sonuna kadar şarjı memnun eder mi ayrıca kamerası tatmin eder mi ?Note serisi Samsung'ta alınabilir en iyi seri abi gerisi tartışılır![]()
Lg g8Bütçem 4000 - 4500 tl civarında benim için önemli olan batarya, kamera (fotoğraf- video) performansı gibi konular önemli
Powerbank ile dolaşır mısın bilemem.. Tamamen senin kullanımın başkan, bu konuda net birşey diyemem..Bütçem 4000 - 4500 tl civarında benim için önemli olan batarya, kamera (fotoğraf- video) performansı gibi konular önemli
Mesaj otomatik birleştirildi:
Batarya konusunda memnun eder mi peki sabah evden çıkıp gün sonuna kadar şarjı memnun eder mi ayrıca kamerası tatmin eder mi ?
Çok teşekkürler sağolun S10 e deneyiminiz varsa batarya ve kamera konusunda güzel iyi iş çıkarır mı ?Lg g8
S10e
Çok teşekkürler sağolun ??Powerbank ile dolaşır mısın bilemem.. Tamamen senin kullanımın başkan, bu konuda net birşey diyemem..
Galaxy S10e öneririm. Bataryası çok iyi olmasada oyun oynamazsanız günü rahatlıkla çıkarır. Kamerası çok iyi s10/s10 plus ile aynı ve bu fiyattaki en iyi video performansına sahip cihaz.Bütçem 4000 - 4500 tl civarında benim için önemli olan batarya, kamera (fotoğraf- video) performansı gibi konular önemli
Batarya konusunda memnun eder mi peki sabah evden çıkıp gün sonuna kadar şarjı memnun eder mi ayrıca kamerası tatmin eder mi ?
Kamerası güzelÇok teşekkürler sağolun S10 e deneyiminiz varsa batarya ve kamera konusunda güzel iyi iş çıkarır mı ?
Çok teşekkürler sağolun ??
Galaxy S10 kullanıyorum. Kamera olarak (telephoto lensi s10e de yok) s10e ile aynı. Kamera ve video performansından çok memnunumÇok teşekkürler sağolun S10 e deneyiminiz varsa batarya ve kamera konusunda güzel iyi iş çıkarır mı ?
Batarya konusunda oyun oynayan birisi değilim. Telefon görüşmeleri, internette gezinme, sosyal medya kullanımı beklentilerim. S10 e ile Note 8 arasında kaldım en mantıklısı S10 e sanırım. Kamera performansı da her iki cihaz da güzel geldi inceleme videolarında arada kaldımGalaxy S10e öneririm. Bataryası çok iyi olmasada oyun oynamazsanız günü rahatlıkla çıkarır. Kamerası çok iyi s10/s10 plus ile aynı ve bu fiyattaki en iyi video performansına sahip cihaz.
S10 e mi alayım S10 mu hangisi daha iyi batarya kamera performansı noktasında ?Galaxy S10 kullanıyorum. Kamera olarak (telephoto lensi s10e de yok) s10e ile aynı. Kamera ve video performansından çok memnunum
Note 8 in şarj ı berbat @Tttunahan kullanıyorduBatarya konusunda oyun oynayan birisi değilim. Telefon görüşmeleri, internette gezinme, sosyal medya kullanımı beklentilerim. S10 e ile Note 8 arasında kaldım en mantıklısı S10 e sanırım. Kamera performansı da her iki cihaz da güzel geldi inceleme videolarında arada kaldım
S10 e mi alayım S10 mu hangisi daha iyi batarya kamera performansı noktasında ?
S10 ve s10e kamera performansı olarak nerdeyse aynı ama zoom performansında Galaxy S10 daha iyi. S10 nun bataryası 1 günü rahat çıkarıyor ve 6-8 saat ekran süresi veriyor. S10 nun pil performansı s10e den daha iyi.Batarya konusunda oyun oynayan birisi değilim. Telefon görüşmeleri, internette gezinme, sosyal medya kullanımı beklentilerim. S10 e ile Note 8 arasında kaldım en mantıklısı S10 e sanırım. Kamera performansı da her iki cihaz da güzel geldi inceleme videolarında arada kaldım
S10 e mi alayım S10 mu hangisi daha iyi batarya kamera performansı noktasında ?
Aynen.Note 8 daha eski bir cihaz ve s10e hertürlü daha iyi.Note 8 in şarj ı berbat @Tttunahan kullanıyordu
Çok teşekkürler, sağolun ??S10 ve s10e kamera performansı olarak nerdeyse aynı ama zoom performansında Galaxy S10 daha iyi. S10 nun bataryası 1 günü rahat çıkarıyor ve 6-8 saat ekran süresi veriyor. S10 nun pil performansı s10e den daha iyi.
Aynen.Note 8 daha eski bir cihaz ve s10e hertürlü daha iyi.
Rica ederim.Çok teşekkürler, sağolun ??
4000 / 4500 tl civarı bütçem2 sinide almayın bütçeniz
S10e4000 / 4500 tl civarı bütçem
4000 / 4500 tl civarıBütçeniz ne kadar? İkisi arasından galaxy s9 plus öneririm.
Telefonu 2 yıldır kullanıyorum batarya haliyle öldü ama s10 e de bataryada rezalet durumda ama işlemci ve kamera gibi konularda s10e daha iyi ama ben şuan alacak olsam ikisinide almazdım s9 plus alırdım büyük ekran seviyorum s10e çok küçük geldi elimeNote 8 in şarj ı berbat @Tttunahan kullanıyordu
S10 e veya S10 almak daha mantıklı o zaman note serisi bataryası iyi diyenler de var o zaman note serisinden vazgeçmek gerekecekNote 8 in şarj ı berbat @Tttunahan kullanıyordu
S10 e daha iyi diyenler de var karar veremedim batarya benim için önemli kullandığım cihaz ıphone 5sTelefonu 2 yıldır kullanıyorum batarya haliyle öldü ama s10 e de bataryada rezalet durumda ama işlemci ve kamera gibi konularda s10e daha iyi ama ben şuan alacak olsam ikisinide almazdım s9 plus alırdım büyük ekran seviyorum s10e çok küçük geldi elime
Ikisi arasında S9 plus.Ben senin yerinde olsam S10e alırdım.S10e batarya dışında her konuda beklentileri fazlası ile karşılayan bir cihaz.Bataryası çok iyi olmasada sağlam ayar çekerek yeterli seviyeye getirebilirsiniz.Sn. Hakkı Alkan S9 plus mı alayım Samsung note 8 mi ?
Oyun oynamıyorum. Normal günlük kullanımda sosyal medya, internette gezinme, telefon görüşmesi 1 günü çıkarır mı bataryadaIkisi arasında S9 plus.Ben senin yerinde olsam S10e alırdım.S10e batarya dışında her konuda beklentileri fazlası ile karşılayan bir cihaz.Bataryası çok iyi olmasada sağlam ayar çekerek yeterli seviyeye getirebilirsiniz.
Içiniz rahat olsun.Bu kullanım senaryosunda 1 günü rahat çıkartır.S10e yi aldınız diyelim.Batarya beklentilerinizin biraz altìnda kaldı.Konu açarsanız bataryada hangi ayarları yapmanız gerektiğini size anlatırız.Oyun oynamıyorum. Normal günlük kullanımda sosyal medya, internette gezinme, telefon görüşmesi 1 günü çıkarır mı bataryada
Çok teşekkürler sağolun ??Içiniz rahat olsun.Bu kullanım senaryosunda 1 günü rahat çıkartır.S10e yi aldınız diyelim.Batarya beklentilerinizin biraz altìnda kaldı.Konu açarsanız bataryada hangi ayarları yapmanız gerektiğini size anlatırız.