Sizin orada derken hocamTürkiye de alınmaz
Bir artısı bir de güzel yanı var
Ekran çözünürlüğü ve suya dayanıklılık yönünden iyi ama gerisi hep giriş seviyesi telefon özellikleri
Sizin orada o fiyata iphone 8 gelir
500 euroya son çıkan IPhone'lardan yok mu?Arkadaşlar fiyatı 520 euro ama ürün hala alınır mı?
S9 Plus ın o kadar kaliteli kamera ve video performansı bırakın giriş seviyesini hangi orta seviye cihazda var? Şakaysa komik değilse daha da komik.Türkiye de alınmaz
Ekran çözünürlüğü ve suya dayanıklılık yönünden iyi ama gerisi hep giriş seviyesi telefon özellikleri
Sizin orada o fiyata iphone 8 gelir
520 euro yu hak etmiyor. Nerde yaşıyorsunuz?Arkadaşlar fiyatı 520 euro ama ürün hala alınır mı?
Euro ile bütçe verdiğine göre avrupada yaşıyorSizin orada derken hocam
Kameraya dikkat etmemişim kb de sanki ne dedik xdS9 Plus ın o kadar kaliteli kamera ve video performansı bırakın giriş seviyesini hangi orta seviye cihazda var? Şakaysa komik değilse daha da komik.
Mesaj otomatik birleştirildi:
520 euro yu hak etmiyor. Nerde yaşıyorsunuz?
İphone sevmiyorum ekranı canlı değil renkleri çok doğal ayrıca pili çabuk bitiyor.500 euroya son çıkan IPhone'lardan yok mu?
Yanlış anlaşılma olmasın diye yazdım. S9 Plus a "Ekran dışında özellikleri giriş seviyesi cihaz gibi" yazmışsınız. Giriş seviye cihazlar donanım olarak daha bir s6 veya s7 seviyesinde bile değiller.Euro ile bütçe verdiğine göre avrupada yaşıyor
Galiba başka konu da açmıştı orada hollanda da yaşadığını söylüyordu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kameraya dikkat etmemişim kb de sanki ne dedik xd
Peki 6gb RAM kasmadan pubg oynatırmı 60fps ? Ve exynos işlemci var o cihazdaTürkiye de alınmaz
Sizin orada o fiyata iphone 8 gelirs
Oynatır da arkadaşın önerdiği gibi s20 fe snapdragon alsanız daha iyi olacakPeki 6gb RAM kasmadan pubg oynatırmı 60fps ? Ve exynos işlemci var o cihazda
S21 ultrada alabilirim istersem ama çok fazla para vermek istemiyorum, note 22 ultrayı beklediğim için s9 plus alıcam belki 1 sene için sadeceOynatır da arkadaşın önerdiği gibi s20 fe snapdragon alsanız daha iyi olacak
Bütçe yetiyor mu bu telefona
S20FE 5G varken S9 Plus a o kadar para vermemenizi tavsiye ederim.S21 ultrada alabilirim istersem ama çok fazla para vermek istemiyorum, note 22 ultrayı beklediğim için s9 plus alıcam belki 1 sene için sadece
O cihazın siyah rengi yok aga olmazS20FE 5G varken S9 Plus a o kadar para vermemenizi tavsiye ederim.
Siyah rengi yok diye o cihazdan vazgeçmeyin derim hocam. Koyu lacivert rengi var onu alabilirsiniz.O cihazın siyah rengi yok aga olmaz
Eskiden ben de siyah takıntılıydım da elime ilk başka renkte ki bir telefonu alınca bu fikrim değiştiO cihazın siyah rengi yok aga olmaz