Baranxarslan
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Arkadaşlar merhaba Galaxy S9 Plus cihazına sahibim. Şahsen ben telefonuma aşığım samsung dan baska bir telefon kullanamıyorum fakat bir problemim var, telefonu ilk aldığım zamanlar kamerasına hayrandim gün içinde arkadaşlarımı,ailemi,etrafı çekip ne kadar iyi olduğuna dair kendi kendime konuşur dururdum çünkü cidden kamera adeta bir mükemmel idi, bu cihazdan önce s7 cihazını kullaniyordum telefon öyle bi hale gelmişti ki satamaz olmuştum. Her neyse gelelim problemime övüne övüne bitiremediğim s9 plus kamerası şu anda benim çok acayip bir şekilde sinirimi alt ust ediyor çünkü resmen telefonumun kamerası perte cikarttigim s7 'nin kamerası ile eşdeğer kalitede fotoğraflar çekiyor. Kamerada bir problem yok her hangi bir çizik kırılma vs hiç bir şey yok. Ilk aldığım hafta tatilde çekindiğim fotoğraflar muazzam düşük ışıkta bile şaheser çıkartıyordu fakat şuan telefonun kamerasının kalitesi sanki olduğu pixelden kat kat daha az. Telefonu sifirladigim için(kamera sorunu yuzunden) elimde çok fazla kanitim yok. Bir kaç postta kamerayı fabrika ayarlarına dondur, salla, bixby vision kaldır gibi şeyler gordum inanın her şeyi denedim fakat kamerada bir problem olduğuna eminim assagida ilk aldığım zamanki görüntüler ve şu an ki görüntüler var. Telefonu şu zamana kadar asla elimden düşürmedim, sürtmedim,çizmedim. Kapsız asla kullanmadım kamerada her hangi bir çizik asla yok dedigim gibi. Lütfen bana bu konuda yardımcı olun. Samsung servisinin bu konuda bana yardımcı olacağını düşünmüyorum. Ne yapmam gerekiyor?
eski hali;
Bilerek düşük ışıktaki farkliliklari koydum. Buradan kalite tamamen düştüğü için çok fark edilmiyor olabilir ama dediğim gibi.
---- Mesajlar birleştirildi ----
Ha bu arada on kamerasında her hangi bir problem yok. On kamera müthiş çekiyor her zaman ki gibi
eski hali;
Bilerek düşük ışıktaki farkliliklari koydum. Buradan kalite tamamen düştüğü için çok fark edilmiyor olabilir ama dediğim gibi.
---- Mesajlar birleştirildi ----
Ha bu arada on kamerasında her hangi bir problem yok. On kamera müthiş çekiyor her zaman ki gibi