S8 plus renk kararsızlıgı

karaca4451

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
dostlar merhaba.. daha once sıyah s8 plus almıstım ve sattım sonra.. sımdı tekrar alacam ama sıyah dusunmuyorum herseyı cok bellı edıyor..gold rengıne baktım bugun arkası cok guzel ama yan cerceveler cok basıt gorunuyor..telefonu bellı etmıyor..orkıde grısı de satısı olmayan bı cıhaz tutulan renk degıl bence... fıkrınız nedır kafam karıstı arkadaslar:)) sımdıden tesekurler

MrJokes

Doçent
Reaksiyon puanı
283
dostlar merhaba.. daha once sıyah s8 plus almıstım ve sattım sonra.. sımdı tekrar alacam ama sıyah dusunmuyorum herseyı cok bellı edıyor..gold rengıne baktım bugun arkası cok guzel ama yan cerceveler cok basıt gorunuyor..telefonu bellı etmıyor..orkıde grısı de satısı olmayan bı cıhaz tutulan renk degıl bence... fıkrınız nedır kafam karıstı arkadaslar:)) sımdıden tesekurler
ilk olarak şahsi görüşüm sattıysan beklemek olacaktır. Ama illa alayım dersen orkide al. ben siyah kullanıyordum mağazalarda gördüğümde gri daha dik duruyor gibiydi.

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
Orkide Grisi Arctic Silver kadar olmasa da iyi bir renk tutmuyor diye düşünmeden Siyah ile karşılaştır kafanda. Hangisi iyi geliyorsa onu al.

lgsever

Profesör
Reaksiyon puanı
1,459
Ben orkide grisini çok beğendim iyi bir tercih olabilir.

karaca4451

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
orkıde gırsımı dıyosunuz arkadaslar. baska yorum yokmu:)
--- Gönderi Güncellendi ---
mrjokes kardes note 8 ı bekledım onu aırım dedım ama hıc hosuma gıtmedı ekstra cok bısey yok o yuzden s8 plus en guzelı dıye dusundum..cevremdekı ınsanlar huaweı p 10 plus al dıo ama sıcak bakmıyorum

abdullahg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende bi kaç haftaya hepsiburada'dan orkide grisi almayı düşünüyorum.
Bende bi kaç haftaya hepsiburada'dan orkide grisi almayı düşünüyorum.

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,463
Orkide grisi seçeneği güzel ama siyah ı parmak izi için istemiyorsan Başka renk alsanda telefonun zaten ön yüzü siyah arka kısmı gold olsa nolur siyah olmasa ne olacak silersin olur biter sırf rengi yüzünden satmanın mantıksız olduğunu düşünüyorum ayrıca telefonu kılıf ile kullanmıyormusun

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
orkide grisi de fena gözükmüyor.benim kullandığım silverden daha güzel sanki :)

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Arkadaslar yarin sanirim hepsiburadadan siparis vercem . Gumus rengi orkide grisi mi oluyor ? Olmuyorsa siyah vercem .

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Arkadaslar yarin sanirim hepsiburadadan siparis vercem . Gumus rengi orkide grisi mi oluyor ? Olmuyorsa siyah vercem .
Birde hala plus mi alsak normal mi karar veremedik kardesim kucuk al diyor bende kucugunuu dusunuyom aslinda fiyat farkina bakmaksizin bize daha uygun gibi . Bir yandan da buyuk olsun istiyorum ama dusmeye daha musait .

M

Murat Burç

SDN Okuru
Birde hala plus mi alsak normal mi karar veremedik kardesim kucuk al diyor bende kucugunuu dusunuyom aslinda fiyat farkina bakmaksizin bize daha uygun gibi . Bir yandan da buyuk olsun istiyorum ama dusmeye daha musait .
S8 Plus al. TR'de gümüş yok. Orkide grisi o.

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,463

Bak şimdi büyük telefon kullanma sorunun yoksa Telefon 1 günü rahatlıkla kurtarsın istiyorsan samsung galaxy s8 plus her türlü siyah rengini tavsiye ederim çünkü uyumlu duruyor başka renk alman pek bir şeyi değiştirmez nasılolsa ön taraf siyah :) S8 plus alman daha iyi

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Orkide grisi seçeneği güzel ama siyah ı parmak izi için istemiyorsan Başka renk alsanda telefonun zaten ön yüzü siyah arka kısmı gold olsa nolur siyah olmasa ne olacak silersin olur biter sırf rengi yüzünden satmanın mantıksız olduğunu düşünüyorum ayrıca telefonu kılıf ile kullanmıyormusun
Ön yüzünün siyah olması yüzünden full siyah almayı düşünüyorum işte , tek bir görüntü . Ama orkide grisi daha iyi gözüküyor .
S8 Plus al. TR'de gümüş yok. Orkide grisi o.
Orkide grisi alcaz büyük ihtimal , telefon genel olarak kardeşimin olacağı için ona da söyleceğim , ilk demiştim zaten böyle böyle rengi var diye .

Plus konusunu galiba son anda karar vercez .
Bak şimdi büyük telefon kullanma sorunun yoksa Telefon 1 günü rahatlıkla kurtarsın istiyorsan samsung galaxy s8 plus her türlü siyah rengini tavsiye ederim çünkü uyumlu duruyor başka renk alman pek bir şeyi değiştirmez nasılolsa ön taraf siyah :) S8 plus alman daha iyi
Büyük telefon kullanma sıkıntım kesinlikl yok , şuan LG V10 kullanıyourm zaten , kardeşimdede yokta özellikle yazın giydiğim kıyafetlerin cepleri küçük telefonumun yarısı dışarda kalıyor ya da fermuarlı ceplerle kapatıyorum ama telefon fermuarı delip cıkcak gibi oluyor (tövbe tövbe) Küçük daha idael gibi ama büyükle fiyat farkı olsa keşke olmayınca insan istiyor .

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,463
Ön yüzünün siyah olması yüzünden full siyah almayı düşünüyorum işte , tek bir görüntü . Ama orkide grisi daha iyi gözüküyor .

Orkide grisi alcaz büyük ihtimal , telefon genel olarak kardeşimin olacağı için ona da söyleceğim , ilk demiştim zaten böyle böyle rengi var diye .

Plus konusunu galiba son anda karar vercez .

Büyük telefon kullanma sıkıntım kesinlikl yok , şuan LG V10 kullanıyourm zaten , kardeşimdede yokta özellikle yazın giydiğim kıyafetlerin cepleri küçük telefonumun yarısı dışarda kalıyor ya da fermuarlı ceplerle kapatıyorum ama telefon fermuarı delip cıkcak gibi oluyor (tövbe tövbe) Küçük daha idael gibi ama büyükle fiyat farkı olsa keşke olmayınca insan istiyor .

Dediğim gibi ikisi arasında Pil kapasitesi ve boyut farkı var belkide s8 plus yerine Note 8 i tercih edebilirsin 6 gb ram 3300 mAh batarya 6.3 inc ekran ve gelişmiş Bixby türkçe arayüzü mevcut (türkçe komutlar yok) yani sen bilirsin renk konusunda kılıf takacağını düşünüyorum o yüzden tamamen zevk meselesi

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Büyük telefon kullanma sıkıntım kesinlikl yok , şuan LG V10 kullanıyourm zaten , kardeşimdede yokta özellikle yazın giydiğim kıyafetlerin cepleri küçük telefonumun yarısı dışarda kalıyor ya da fermuarlı ceplerle kapatıyorum ama telefon fermuarı delip
Dediğim gibi ikisi arasında Pil kapasitesi ve boyut farkı var belkide s8 plus yerine Note 8 i tercih edebilirsin 6 gb ram 3300 mAh batarya 6.3 inc ekran ve gelişmiş Bixby türkçe arayüzü mevcut (türkçe komutlar yok) yani sen bilirsin renk konusunda kılıf takacağını düşünüyorum o yüzden tamamen zevk meselesi
Note 8 düşünmüyorum , kaba duruyor S8 'e göre .

Kılıf takarız da renkte önemli tabi , neyse ben ayrıyeten bir konu açayım .

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,463
Yok öyle göründüğüne bakma gayet güzel zaten çift kamera mevcut İOS da var Huawei p10 plus tan çok güzel kaliteye sahip