Curuk elma
Asistan
Önceden samsung almayi düşünüyordum ama arayüzünden korkuyorum telefon aldıktan sonra 3 yıl kullanmak istiyorum sizce hangisi daha mantikli htc u11 mi s8 plus mi
sence arayüzünde sıkıntı yasamazmiyim 3 yıl rahat kullanmak istiyorumS8 Plus
sence arayüzünde sıkıntı yasamazmiyim 3 yıl rahat kullanmak istiyorum
ben 3 yıl kullanicam kasma donma istemiyorum ondan arada kaldim3-5 aya yavaşlıklar başlar. Geç tepki verme falan. Ama s8 plus al yine de.
Samsung'un yeni arayüzünde o sorunlar düzeltildi.sence arayüzünde sıkıntı yasamazmiyim 3 yıl rahat kullanmak istiyorum
3-5 aya yavaşlıklar başlar. Geç tepki verme falan. Ama s8 plus al yine de.
Var ama kronik değil sanırım. Bazılarında çıkıyor.Beyler s8 plus alırsam kronik sorun yok değilmi bi kırmızı ekran falan gordumde
--- Gönderi Güncellendi ---
Kullanan birisi varsa yardimci olabilirmi
Bu forum samsungcu
--- Gönderi Güncellendi ---E biraz da HaTiCe ablanın partisinden!
Şekil A'da görüldüğü gibi...![]()
Kullanan varmı s8 plus yada htc u 11 i
telefonla oyun oynarım bolbol fotoğraf çekerim whatsapp falan kullanirim ama tabi telefonunun şık da olmasını isterimTelefonu sadece oyun ve film için istiyorsan Htc u11 eğer telefonu sosyal medya günlük kullanım şıklık Zarif havalı görünsün diyorsanız samsung galaxy s8 plus
servis i nasıl kronik sorun olursa bişey olmaz değilmiS8 plus bence
bi yandan da aklım note 8 de fiyati aralıkta düşerse onu alicamİkisinin kamerasıda güzel s8 plus alırsan büyük ekranda daha güzel bi oyun deneyimi yaşarsın arayüz olarak s8 daha renkli htc 'nin arayüzünü sevmiyorum ben çok sade geliyo bana tasarım olarak s8 rakipsiz bence ben olsam kesinlikle s8 plus alırdım
kullandin mi hiç bide servis sıkıntısı olmaz değilmiS8 Plus bence
Note serisinin fiyatları kolay kolay düşmez ama marta doğru alırsan s9 çıkacağı için fiyatlar düşebilir ama ben olsam s8 plus alırdım tasarımını daha çok beğendim note 8 'in en önemli avantajı s pen ve çift kamera olması tercih seninbi yandan da aklım note 8 de fiyati aralıkta düşerse onu alicam
3 yıl sağlam goturur mu bazı forumlarda kasiyor falan diyenler varS8 Plus bence
fiyati düşecek se beklerim martı nisani sıkıntı değilNote serisinin fiyatları kolay kolay düşmez ama marta doğru alırsan s9 çıkacağı için fiyatlar düşebilir ama ben olsam s8 plus alırdım tasarımını daha çok beğendim note 8 'in en önemli avantajı s pen ve çift kamera olması tercih senin
Senin fiyat aralığın ne kadar mart nisan gibi hepsi burada gibi sitelerden uygun fiyata bulabilirsin samsungun kendi bayisinden alırsan çok bi düşüş bekleme3 yıl sağlam goturur mu bazı forumlarda kasiyor falan diyenler var
fiyati düşecek se beklerim martı nisani sıkıntı değil
note 8 daha mantiklibi yandan da aklım note 8 de fiyati aralıkta düşerse onu alicam
Beyler s8 plus alırsam kronik sorun yok değilmi bi kırmızı ekran falan gordumde
Kullanan birisi varsa yardimci olabilirmi
Aynen resimleri filmleri sd karta at yoksa o donanımda bir telefonu bile öldürürler senin gibi dizi-film canavarlarıBen kullaniyorum, kirmizi ekran sorun degil guncellemeyle duzelttiler hic olmadi ayarlardan kolayca hallediyorsun. Uzun kullanmadigim icin yaklasik 1-1.5 ay oldu alalı ilk aldigim gibi ve telefonu cok hoyrat kullandim 55 gb dolu sd kart alicam heralde
Yazmayi unutmusum kasmiyor suan demek istemistim suanlik hic sikayetim yok
Aynen resimleri filmleri sd karta at yoksa o donanımda bir telefonu bile öldürürler senin gibi dizi-film canavarları
Ya arkadaşım kusura bakma da, saçmalayınca çok fena saçmalıyorsunuz. Ben takriben iki yıldır Note5 kullanıyorum, kastığını hala görmedim. Tıkır tıkır çalışıyor. Hani bir yılda kasabilir falan desen anlarım yine de... De, bu üç-beş aylık olacak bişey değil be yahu!![]()